Πως οι Bucks είναι έτοιμοι να γράψουν Ιστορία

08:30 10/5/2019 - Πηγή: In.gr

Οι Milwaukee Bucks τα κατάφεραν! Διέλυσαν με χαρακτηριστική ευκολία τους Celtics στα πέντε παιχνίδια, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο τους για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, για πρώτη φορά μετά το 2001 και για ένατη φορά στην ιστορίας τους. Νομίζω ότι ο τρόπος που απέκλεισαν τη Βοστώνη, πρέπει να δώσει ένα καλό μάθημα κυρίως στους Αμερικανούς (αλλά και στον γράφοντα), οι οποίοι υποτιμούσαν συστηματικά την παρέα του Γιάννη από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Οι Bucks αποτελούν μια εξαιρετική ομάδα – αγωνίζονται καταπληκτικά στην άμυνα, είναι αληθινά επικίνδυνοι

στο ανοιχτό γήπεδο, σουτάρουν με καλά ποσοστά από την περιφέρεια και κυρίως, δείχνουν διψασμένοι για επιτυχίες. Το μάτι τους κυριολεκτικά γυαλίζει.

Είναι σίγουρο ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος των τελικών του ΝΒΑ, βρίσκεται πλέον μόλις ένα βήμα μακριά.

Από το βράδυ της Τετάρτης, το ίντερνετ έχει κυριολεκτικά γεμίσει με χιουμοριστικά βιντεάκια που στοχεύουν να τρολάρουν τους υπερόπτες Κέλτες. Προσωπικά το αγαπημένο μου, είναι το παρακάτω, που προέρχεται από την σειρά «Family Guy» και συνοψίζει σε μερικά δευτερόλεπτα, την παρουσία του Kyrie Irving στη συγκεκριμένη σειρά.

Ο «πολύς» Uncle Drew σκόραρε συνολικά 102 πόντους απέναντι στο Milwaukee, σε 104 όμως σουτ. Οι επιδόσεις του είναι επιεικώς μέτριες. Υποτίθεται πως το περσινό καλοκαίρι αποφάσισε να δραπετεύσει από την τεράστια σκιά του Lebron James, φιλοδοξώντας να οδηγήσει μόνος του ένα franchise μέχρι το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Στο πρώτο τεστ, απέτυχε εμφατικά. Ξέρετε ορισμένοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να υποδυθούν τον ρόλο του Ρομπιν, και όχι απαραίτητα του Μπάτμαν. Ίσως ο Kyrie οφείλει να επανεξετάσει τις επιλογές του.

Εάν επιθυμούσαμε να απομονώσουμε μία φάση για να καταδείξουμε την κυριαρχία των Ελαφιών στον αγωνιστικό χώρο, τότε εγώ θα επέλεγα το αδιανόητο μπλοκ του Γιάννη επάνω στον Horford από την χθεσινή αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα