Σέρρες: Και τέταρτος νεκρός από το φρικτό τροχαίο στη Νέα Μπάφρα - Δικογραφία σε βάρος του οδηγού (βίντεο)

Στους τέσσερις νεκρούς ανέβηκε ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο στη Νέα Μπάφρα με αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες. Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Δράμας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού.

Στους τέσσερις ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/08) στην Εθνική Οδό Σερρών- Καβάλας, στη διασταύρωση της Νέας Μπάφρας με την Ηλιοκώμη. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού.

Ένας από τους τέσσερις

τραυματίες κατέληξε το βράδυ της ίδιας ημέρας, ανεβάζοντας τη λίστα των νεκρών από το σοκαριστικό τροχαίο σε τέσσερις, ενώ οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Δράμας.

Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τέσσερις τραυματίστηκαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία των Σερρών, της Δράμας και της Καβάλας.

{https://www.youtube.com/watch?v=LFSw_OEefVY}

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα εκ των οποίων μετέφερε μετανάστες. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με ένα όχημα και πέντε άνδρες για τον απεγκλωβισμό των ατόμων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Σερρών διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα των αστυνομικών, ο οδηγός του ενός οχήματος μετέφερε πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων, πιθανόν αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του οδηγού του οχήματος, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο ίδιο σημείο είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς μετανάστες στις 4 Ιουνίου.

Στο μεταξύ, συνολικά 1.475 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 3.192 ελέγχους οχημάτων από την Τροχαία το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία.

Στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων διενεργήθηκαν έλεγχοι σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Οι περισσότερες παραβάσεις, 564, αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, πεζόδρομους, λεωφορειόδρομους, διαβάσεις και πεζοδρόμια, 35 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 25 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 25 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 19 για ΚΤΕΟ, 18 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 13 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 13 για παράνομη κίνηση σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια και λεωφορειόδρομους και 720 άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

(πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα