Σε «κλοιό» τα στέκια οπαδών της Θεσσαλονίκης, έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, δύο συλλήψεις (βίντεο)

Μήνυμα στους οργανωμένους οπαδούς στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως στέλνει η Ελληνική Αστυνομία η οποία πέρα από τους συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, μπήκε και σε κεντρικούς του Άρη και του Ηρακλή, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος προανήγγειλε δράσεις για την καταστολή των χούλιγκανς και η Αστυνομία φαίνεται

πως... στέλνει το μήνυμα με εφόδους σε συνδέσμους οπαδών σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι εκτός από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στους οποίους η Αστυνομία μπήκε νωρίτερα ψάχνοντας στοιχεία που συνδέονται με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στου Χαριλάου, η ΕΛΑΣ προχώρησε και σε άλλες εφόδους σε συνδέσμους οπαδών.

«Επιχείρηση» σε σύνδεσμο του Άρη

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τον κεντρικό σύνδεσμο οπαδών του Άρη επί της οδού Λευκωσίας στη Χαριλάου. Κατά την έφοδο στον σύνδεσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στυλιάρια, σιδερόβεργες, πυρσοί, καπνογόνα και ένα μπιτόνι βενζίνη.

{https://www.youtube.com/watch?v=D9ePvd22D40}

Ντου και σε σύνδεσμο του Ηρακλή

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε όμως και στον κεντρικό σύνδεσμο των οπαδών του Ηρακλή, στο κτίριο της Αυτόνομης Θύρας 10.

Στην οδό Μητροπολίτη Γενναδίου βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία προχώρησε και στο εσωτερικό του κτιρίου για έλεγχο.

Από τον σύνδεσμο κατασχέθηκαν στυλιάρια, κράνη και ένα σκεπάρνι. Η επιχείρηση έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού. Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά την «επιδρομή» στους συνδέσμους των ομάδων της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν 2 υπεύθυνοι των συνδέσμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα