Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού που αγνοείται στην Ικαρία

Τεράστια κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού από την Βρετανία και την Κύπρο, που χα΄θηκε ενώ είχε πάει για τρέξιμο σε περιοχή της Ικαρίας.

Αγωνία στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 34χρονης τουρίστριας με καταγωή από την Βρετανία και την Κύπρο, μετά την καταγγελία του συζύγου της στις αρχές ότι αγνοείται.Η γυναίκα ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα πήγαινε για τρέξιμο στην

περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία αλλά έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Την ίδια ώρα, φίλοι της κάνουν έκκληση για τον εντοπισμό της και μέσω social media αναρτώντας φωτογραφίες της και ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να ενηρώσει τις αρχές.

Συμφωνα με το ikariaki.gr μεγάλη είναι η κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών, δυνάμεων με Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλών κατοίκων του νησιού, προκειένου να εντοπιστεί η νεαρή γυναίκα.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφγέρει ότι «Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες (05 Αύγουστου 2019) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, που ξεκίνησαν άμεσα χθες, συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα