Θάνου: Ζητά την απόσυρση της διάταξης για το ασυμβίβαστο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης, ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, η κ. Θάνου, κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη διάταξη για το ασυμβίβαστο στην επιτροπή Ανταγωνισμού.

Να αποσύρει η κυβέρνηση την επίμαχη διάταξη για το ασυμβίβαστο στην επιτροπή Ανταγωνισμού κάλεσε η Βασιλική Θάνου.

Η ίδια τόνισε πως με την διάταξη, η οποία θεσπίζει ασυμβίβαστο για την κατάληψη θέσης σε ανεξάρτητες αρχές

προσώπων, που έχουν υπηρετήσει σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα προκαλείται πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις υποθέσεις και το έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Δεν είναι νομικά και λογικά σωστό να υποστηρίζει κάποιος ότι επειδή κάποιος πρόσφερε ως επιστήμονας σε κάποιο κυβερνητικό στέλεχος δείχνει την ταμπέλα του κομματικού προσώπου» υπογράμμισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πρώην νομικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου στην ακρόαση των φορέων του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή.

Εξέφρασε την «ιδιαίτερη ενόχληση όλων των μελών μας» όπως είπε για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και υπογράμμισε πως «διαθέτουμε όλα τα προσόντα για τα καθήκοντά μας. Ουδείς αμφισβήτησε την αντικειμενικότητα και αμεροληψία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνου, Ζητά, Επιτροπή Ανταγωνισμού,thanou, zita, epitropi antagonismou