Σάλος με τη διαφήμιση των Galerie de Beaute «Περιμένεις κούριερ; Ενυπωσίασέ τον» - Την αποσύρει άρον άρον

Σάλο έχει προκαλέσει η διαφήμιση της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Galerie de Beaute.Η εταιρία μέσα από τη διαφημιστική της καμπάνια που προβάλεται στα social media, προτρέπει της γυναίκες ενόψει καραντίνας, να εντυπωσιάσουν τον.. courier επιλέγοντας προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας καλλυντικών!

«Περιμένεις courier; Εντυπωσίασέ τον με την femme fatale ομορφιά σου και τα προϊόντα YSL και απόκτησε δώρο με τις αγορές σου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οπως ήταν φυσικό οι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστη τη διαφήμιση με πολλούς να την χαρακτηρίζουν υπεβρολική και απαράδεκτη.

Η εταιρία μετά τις αντιδράσεις, αποσύρει την διαφήμιση ενώ με ανακοίνωσή της ζητάει δημόσια συγγνώμη για τον συγκεκριμένο σλόγκαν.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή της

Μετά τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η καμπάνια του Yves Saint Laurent “Εντυπωσίασε τον courier”, την αποσύρουμε από τις διαφημίσεις μας και ζητούμε συγνώμη για το σλόγκαν – το οποίο ενδεχομένως να ήταν λίγο υπερβολικό.

Η Galerie de Beauté σε καμία περίπτωση δεν ασπάζεται τέτοιου είδους λογικές.

Το σύνολο της επικοινωνίας μας έχει ως βασικό άξονα και επίκεντρο τη γυναίκα και πάντα η οπτική μας είναι σε σχέση με την ομορφιά.

Σε καμία περίπτωση, δεν ασπαζόμαστε απόψεις στη λογική πως για παράδειγμα μία γυναίκα θα αναζητήσει την ομορφιά για να εντυπωσιάσει κανέναν, αλλά για την δική της ευεξία και ψυχολογία. 

Η περίοδος που διανύει ολόκληρος ο πλανήτης είναι εξαιρετικά δύσκολη και στόχος μας είναι αποκλειστικά και μόνο να προσφέρουμε μια διαφορετική νότα, μια τονωτική ένεση ομορφιάς καθώς αυτό που όλοι μας χρειαζόμαστε είναι να ξεφύγουμε από τη διαφορετική ρουτίνα της καθημερινότητας που τόσο επιτακτικά –αλλά αναγκαία- μας έχει επιβληθεί. 

Ουδέποτε σκοπός μας ήταν να προκαλέσουμε αρνητικές αντιδράσεις, ωστόσο ήταν αναπόφευκτο, και για το λόγο αυτό καλούμαστε να απολογηθούμε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο μέλλον δε θα προκύψει καμία αντίστοιχη ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα