Ρουσόπουλος για Τέμπη: «Δεν τόλμησα να πάω στην κηδεία παιδιού ενός παλιού συμμαθητή μου»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Ρουσόπουλος, αποκάλυψε ότι δεν «τόλμησε» να πάει στην κηδεία γιου ενός συμμαθητή του, στην Καισαριανή, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

«Η κοινωνία ξεσηκώνεται όχι μόνο γιατί χάθηκαν άδικα 57 άνθρωποι, αλλά κυρίως γιατί χάθηκαν νέοι άνθρωποι, που είναι το μέλλον του τόπου. Όταν το μέλλον χάνεται, ο κόσμος οργίζεται», τόνισε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο βουλευτής

της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι ο πολιτικοί που έχουν ενσυναίσθηση θα λάβουν το μήνυμα οργής και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις αυτές τις ημέρες, αλλά βγαίνει και μιλά ανοιχτά ως «απολογούμενος» ουσιαστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε ένα γεγονός προσωπικό του. Όπως αποκάλυψε, χθες, ένας παλιός συμμαθητής του στην Καισαριανή κήδεψε τον γιο του αλλά ο ίδιος δεν τόλμησε να πάει στην κηδεία.

«Γιατί ξέρω ότι στο πρόσωπο το δικό μου, όπως και πολλών πολιτικών, και δεν ξεχωρίζω παρατάξεις ο κόσμος μπορεί να "δει" αυτόν που είναι υπεύθυνος για το παιδί του», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε δε, ότι δεν θα πρέπει αυτή η εθνική τραγωδία να γίνει «κρίση δημοκρατίας». Διότι είναι «πολύ εύκολο να κυλιστούμε σε καταστάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε άκρα και ακρότητες».

#ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ #ΤΕΜΠΗ #ΝΕΚΡΟΙ #ΠΑΙΔΙ #ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρουσόπουλος, Τέμπη, Δεν,rousopoulos, tebi, den