Τύλιξε το παιδί του με μεμβράνη και του το πήρε... η Πρόνοια

Η γνωστή influencer Savannah Glembin και ο σύζυγός της έχασαν την κηδεμονία του παιδιού τους έπειτα από την δημοσιοποιήση ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο «έπαιζαν» τυλίγοντάς το με... μεβράνη.

Η Savannah και ο σύζυγός της είχαν τυλίξει το παιδί τους με μεμβράνη, ακινητοποιώντας το εντελώς, με το βίντεο στο Tik Tok να προκαλεί οργή σε πολλούς χρήστες, oδηγόντας την πρόνοια στο σπίτι του ζευγαριού, προκειμένου να τους πάρει το παιδί.

Ο γιος μας έχει αφαιρεθεί από εμάς έως ότου

η πρόνοια αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν, ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα του δίχρονου αγοριού.

Το βίντεο της Savannah δείχνει τον σύζυγό της να σπρώχνει το μικρό τους παιδί στο κρεβάτι τους, ενώ αυτό είναι σφιχτά τυλιγμένο - από το λαιμό και κάτω - με μεμβράνη.

Το τρομοκρατημένο παιδί φαίνεται να κλαίει, ενώ ο πατέρας από την άλλη, που φοράει στρατιωτική στολή, γελάε. «Αν έχετε ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος», ακούγεται να λέει η μητέρα.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο και κατέβηκε από τη σελίδα της Savannah, ωστόσο ορισμένοι χρήστες πρόλαβαν και το αποθήκευσαν

@auntkaren0 @savannahglembin how is this entertainment? #tdwhbwwh #karen #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Auntkaren0

«Το βίντεο διαστρεβλώθηκε»

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου δημοσιεύοντας αυτό το βίντεο. Ειλικρινά και αληθινά γελούσε και χαμογελούσε και βγήκε από το πλαστικό σε λιγότερο από πέντε λεπτά», ανέφερε σε νέο βίντεό της Savannah Glembin.

«Αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου ο Gunner έχει απομακρυνθεί από εμάς μέχρι η υπηρεσίες να αξιολογήσουν το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν».

«Αυτό το βίντεο διαστρεβλώθηκε κατά κάποιο τρόπο [και είχε ως αποτέλεσμα] οι άνθρωποι να νομίζουν ότι κακοποιούμε το παιδί μας. Αλλά γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα που έκανε ο Χανκ επειδή ο Γκάνερ έμπαινε στη σόμπα εκείνη την ημέρα και προσπάθησε να βάλει ένα πιρούνι σε μια πρίζα.

«Ο Χανκ τον τύλιξε παιχνιδιάρικα με μεμβράνη, είχε χώρο να κινηθεί, έμοιαζε με μικρό αγγούρι. Σε κανένα σημείο δεν ήταν σε αγωνία ή έκλαιγε. Δεν θα κάναμε ποτέ κακό στο γιο μας. Είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί ποτέ».

@savannahglembin

original sound - Savannah Glembin

#ΠΑΙΔΙ #TIKTOK #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΠΑΙΔΙΩΝ #ΠΡΟΝΟΙΑ #ΗΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τύλιξε, Πρόνοια,tylixe, pronoia