Ρώσος καθηγητής ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν έκρυψε την οικογένειά του σε «υπόγεια πόλη» στη Σιβηρία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κρύψει τις τελευταίες ημέρες τα μέλη της οικογένειάς του σε μια «υπόγεια πόλη» στη Σιβηρία, σύμφωνα με Ρώσο καθηγητή.

Το πολυτελές καταφύγιο υψηλής τεχνολογίας βρίσκεται στα όρη Αλτάι και έχει σχεδιαστεί για προστασία σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Valery Solovey.

«Το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια του προέδρου Πούτιν μεταφέρθηκε σε ένα ειδικό καταφύγιο που προετοιμάστηκε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου», δήλωσε ο καθηγητής σε ένα βίντεο. «Αυτό

το καταφύγιο βρίσκεται στην [ορεινή] Δημοκρατία Αλτάι. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καταφύγιο, αλλά μια ολόκληρη υπόγεια πόλη, εξοπλισμένη με την τελευταία επιστήμη και τεχνολογία», πρόσθεσε. Ο 61χρονος καθηγητής προειδοποίησε: «Ελπίζω αυτό να σημαίνει κάτι για σένα; Ότι ο πρόεδρος στέλνει την οικογένειά του σε αυτό το καταφύγιο;».

Ο Solovey, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει εσωτερικές επαφές στο Κρεμλίνο, πιστεύεται ότι αναφέρεται σε μια εκτεταμένη ορεινή δομή που χτίστηκε δήθεν από το ενεργειακό μεγαθήριο Gazprom, πριν από περίπου μια δεκαετία στην περιοχή Ongudaysky της Δημοκρατίας Altai, μια περιοχή της Σιβηρίας που συνορεύει με τη Μογγολία, την Κίνα και το Καζακστάν, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail.

Παρατηρητές έχουν παρατηρήσει πολλαπλά σημεία εξαερισμού στους χώρους που περιβάλλουν το κρησφύγετο στο βουνό, και μια γραμμή υψηλής τάσης που συνδέεται με έναν υπερσύγχρονο υποσταθμό 110 κιλοβόλτ, αρκετό για να τροφοδοτήσει μια μικρή πόλη. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, τεράστια γερμανικά μηχανήματα εκσκαφής σηράγγων αναφέρθηκαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή.

Ο Σολόβεϊ δεν αναγνώρισε τα μέλη της οικογένειας του Πούτιν που υποτίθεται ότι στάλθηκαν στο καταφύγιο, αλλά έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης, γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα, 38 ετών, είναι η μυστική σύζυγος του Ρώσου ηγέτη. «Αυτή είναι η πραγματική του οικογένεια και η Αλίνα είναι ικανή να επηρεάσει τις αποφάσεις του», δήλωσε πέρυσι.

Ο Πούτιν έχει δύο ενήλικες κόρες, τη Maria Vorontsova, 36 ετών, και την Katerina Tikhonova, 35 ετών, χορεύτρια που έγινε μαθηματικός. Αναφέρεται επίσης ότι έχει μια κόρη που ονομάζεται Luiza Rozova, ενώ κυκλοφορούν πολλές φήμες για άλλα παιδιά. Πάντως, ο Πούτιν έχει πει στο παρελθόν: «Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω παρεμβάσεις. Πρέπει να γίνει σεβαστό».

Ισχυρίστηκε ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από ιατρικά προβλήματα

Ο 61χρονος Solovey, πρώην καθηγητής στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας -στο οποίο έχουν βρεθεί κατά καιρούς μελλοντικοί κορυφαίοι διπλωμάτες και κατάσκοποι- έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Πούτιν πάσχει από ιατρικά προβλήματα, τα οποία δεν γνωρίζει το ρωσικό κοινό, και έχει λάβει μέρος σε παράξενες μυστικές σαμανικές τελετουργίες μαζί με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Κάποιοι στη Μόσχα απορρίπτουν τον Solovey ως συνωμοσιολόγο ή «απατεώνα», αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακρίθηκε για επτά ώρες από τις ρωσικές αρχές λόγω ισχυρισμών που έκανε σχετικά με την ιατρική και ψυχική κατάσταση του Πούτιν σε μια ιστοσελίδα του Telegram που διαχειρίζεται.

Το σπίτι του ερευνήθηκε επίσης και κατασχέθηκαν πολλά ηλεκτρονικά αντικείμενα. Ο Solovey αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, αλλά η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώσος, Πούτιν, Σιβηρία,rosos, poutin, siviria