Ρίχνουν μαύρη πέτρα στην Ελλάδα Βίκυ Σταμάτη και γιος - Η δελεαστική πρόταση του Netflix για τη ζωή του Άκη

H Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ο 17χρονος γιος της Άκης Jr Τσοχατζόπουλος φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στη Βρετανία. Παράλληλα, η χήρα του πολιτικού εξετάζει τη δελεαστική πρόταση του Netflix για ντοκιμαντέρ.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Άκη Τζοχατζόπουλου η τελευταία του σύζυγος και ο 17χρονος γιος του Άκης Jr ετοιμάζουν

βαλίτσες για να αναχωρήσουν για την Μεγάλη Βρετανία, αφήνοντας πίσω τους την Ελλάδα. Η μετακόμιση και η μετοίκιση στο εξωτερικό θα γίνει εντός καλοκαιριού.

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίκυ Τσοχατζοπούλου φεύγει από την Ελλάδα

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινοπώρου, η απόφαση πάρθηκε μετά από επιλογή του 17χρονου Άκη να σπουδάσει στο εξωτερικό χρηματοοικονομικά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχομε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021.

#ΒΙΚΥ_ΣΤΑΜΑΤΗ #ΑΚΗΣ_ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ #NETFLIX #ΣΠΟΥΔΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρίχνουν, Ελλάδα Βίκυ Σταμάτη, Netflix, Άκη,richnoun, ellada viky stamati, Netflix, aki