Ανανέωση για το Hyundai i10: Μικρό είναι το μάτι σου!

Με τις τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων να έχουν σκαρφαλώσει στο Θεό, οι περισσότεροι πολίτες μέσου ετήσιου εισοδήματος θα δουν δυστυχώς με το κιάλι την προοπτική αγοράς νέου αυτοκινήτου, πόσο μάλλον οικογενειακού (SUV ή μη).


Αυτό σημαίνει πως κάποιες έξυπνες λύσεις – προτάσεις στην αγορά θα έχουν την τιμητική τους, όπως είναι για παράδειγμα τα μικρά ολοκληρωμένα αυτοκίνητα, που... σχεδόν κάνουν ότι και τα μεγαλύτερα αλλά υιοθετούν συμπαγείς διαστάσεις και κυρίως εύπεπτη τιμή κτήσης.

Ένα από αυτά

είναι το φρεσκαρισμένο Hyundai i10 (από 16.190 ευρώ), τα χαρακτηριστικά του οποίου τα αποκωδικοποιούμε συνοπτικά παρακάτω χωρίς να κουράζουμε:
• Διαθέτει αθλητική εμφάνιση χάρη στη χαμηλή οροφή και το μεγάλο αναλογικά μεταξόνιο, που του εξασφαλίζουν μια σύγχρονη προσωπικότητα.
• Η σπορ φαρδιά μάσκα ενσωματώνει τα εμπρός φώτα ημέρας LED (DRL) που διαθέτουν νέο σχεδιασμό με κυψελοειδές σχήμα.
• Τα πίσω φώτα LED δημιουργούν ένα "H" με την οριζόντια γραμμή της πίσω πόρτας.
• Εξοπλίζεται με μπλε εσωτερικό φωτισμό κάτω από το ταμπλό.

• Με χωρητικότητα 252 / 1.050 λίτρων, ο μεταβλητός χώρος αποσκευών του i10 είναι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας.
• Το μοντέλο εξοπλίζεται πλέον με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάτι πρωτοποριακό για την κατηγορία A.
• Η κάμερα οπισθοπορείας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οδηγούς κατά το παρκάρισμα.
◦ Έχει εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες όπως: στάνταρ οθόνη LCD 4,2 ιντσών, USB τύπου - C εμπρός και πίσω, δεύτερης γενιάς eCall βασισμένο στο δίκτυο 4G και Over-the-Air (OTA) ενημερώσεις χαρτών.

◦ Προσφέρει την κατάλληλη συνδεσιμότητα με μια σειρά από προηγμένες τεχνολογικές λειτουργίες ενσωματωμένες στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας A. Τα Apple CarPlay και Android Auto εγγυώνται την ασύρματη, απρόσκοπτη ενσωμάτωση των smartphones. Η ασύρματη φόρτιση είναι επίσης διαθέσιμη. Προσφέρει την τελευταία λέξη της τηλεματικής Bluelink.
◦ Το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) για “City", "Interurban", "Pedestrian" και "Cyclist" βοηθά τον εντοπισμό και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων με εμπόδια μπροστά σας.
◦ Το Lane Following Assist (LFA) χρησιμοποιεί τον έλεγχο του τιμονιού για να βοηθήσει το αυτοκίνητο να παραμείνει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

◦ Το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) υπενθυμίζει στον οδηγό με ένα μήνυμα στην οθόνη, εάν η πίσω πόρτα είχε ανοίξει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
◦ Διατίθεται με δύο κινητήρες: έναν 3κύλινδρο MPi 1,0 λίτρων με 67 PS και 96,1 Nm ροπής, καθώς και έναν 4κύλινδρο MPi 1,2 λίτρων με 84 PS και 117,6 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες διατίθενται με δύο επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων: ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και ένα αυτοματοποιημένο χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων (AMT). Υπάρχει επίσης και το i10 N Line που προσφέρει δυναμική εμφάνιση, ειδικούς προφυλακτήρες, ένθετα και κόκκινες πινελιές στο εσωτερικό, με κινητήρα 1,0 λίτρων Turbo GDi με 100 ίππους και 172 Nm ροπής. Το τελευταίο διαθέτει στάνταρ νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

#Hyundai #ΑΝΑΝΕΩΣΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα