Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα - Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών

Μνήμες "Μακελειού Φλόριντα" ξύπνησαν σήμερα σε πανεπιστήμιο στην Νοτιοανατολική Λουιζιάνα. Καταζητούνται οι δράστες.

Πανικό σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάννα στις ΗΠΑ προκάλεσαν πυροβολισμοί νωρίτερα σήμερα, αφήνοντας πίσω δύο τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από το πρόσφατο μακελειό σε Λύκειο της Φλόριντα, όπου 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το χέρι πρώην μαθητή του σχολείου.

Η διοίκηση του ιδρύματος ανακοίνωσε πως πλέον δεν υφίσταται

απειλή, χωρίς να κάνει λόγο για συλλήψεις, και συνεχίζει λέγοντς ότι στο περιστατικό εμπλέκονται αρκετά άτομα.

Δεν είναι γνωστό εάν υπήρξε ένοπλη εισβολή στην πανεπιστημιούπολη ή εάν πρόκειται για διαπληκτισμό που κλιμακώθηκε απότομα.

Με ανάρτητή στο twitter, το Πανεπιστήμιο επιβεβαίωσετο περιστατικό:

{https://twitter.com/oursoutheastern/status/967032713487245313}

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κυβερνήτης της Λουιζιάνα:

«Είμαι σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου της Νοτιοανατολικής Λουιζιάνα,Τζον Κρέιν, και τον Κέβιν Ριβς, της Αστυνομίας της Λουιζιάνα. Δεσμεύομαι ότι η Πολιτεία της Λουιζιάνα είναι έτοιμη να αποστείλει κάθε διαθέσιμο μέσο για να βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες. Θα υποστηρίξουμε τη Νοτιοανατολική Λουιζιάνα και τις αστυνομικές αρχές καθώς καταζητούν τους εγκληματίες που είναι υπεύθυνοι για τους πυροβολισμούς. Καθώς αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ενθαρρύνω τους φοιτητές, το προσωπικό και τους γονείς να συνεχίσουν να ενημερώνονται από τις αρχές και τους υπευθύνους του σχολείου, και να αναφέρουν κάθε ύποπτη δραστηριότητα στις αρμόδιες Αρχές. »

Keywords
Τυχαία Θέματα