«Ψευτογιατρός»: Βίντεο ντοκουμέντο από συνάντηση με ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας, «μας πήρε 135.000 ευρώ σε ενάμισι χρόνο»

Βίντεο ντουκουμέντο με τη δράση του φερόμενου «ψευτογιατρού» βγήκε στη δημοσιότητα, όπου ζητά ποσό χιλιάδων ευρώ για «βλαστοκύτταρα» και να δηλώνει ότι θα μεταφέρει ο ίδιος από το εξωτερικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο φερόμενος ως «ψευτογιατρός» ζητά 25.000 ευρώ πριν φύγει για το εξωτερικό για να φέρει τα βλαστοκύτταρα, όπως λέει σε συγγενή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας,

ενώ η «έγχυση» θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα.

Ο ίδιος ανέφερε στις αρχές ότι δεν έφερε πεπτίδια από το εξωτερικό, αλλά η μητέρα και η κόρη συνομίλησαν με τον Γερμανό γιατρό απ' όπου τα προμηθεύτηκαν.

«Πέρασαν τρεις μήνες, το παιδί όχι απλά δεν πήγαινε καλά, αλλά έχανε δύναμη. Μας είπε ότι καλό θα ήταν το παιδί να κόψει τα φάρμακα που έπαιρνε από τον εδώ γιατρό, και το παιδί πείστηκε παρά την αντίδρασή μου. Στη συνέχεια χειροτέρευε κι εκεί άρχισα να ψάχνομαι» λέει η μητέρα της ασθενούς.

Σύμφωνα με την οικογένεια, τους διαβεβαίωσε ότι η θεραπεία με την έγχυση βλαστοκυττάρων θα βελτίωνε την κατάσταση της ασθενούς, κάτι που εν τέλει δεν έγινε.

«Δεν έχει νόημα να κλαις, δεν υπάρχει πιθανότητα να μη γίνεις καλύτερα», έλεγε ο γιατρός.

«Μέσα σε 1,5 χρόνο, μας πήρε 135.000 ευρώ», λέει η μητέρα της ασθενούς, η οποία περιγράφει και τη συζήτηση της με τον γιατρό.

Ο φερόμενος ως γιατρός κάνει λόγο για... «διαφορές σε Αμερική και Ευρώπη» στη θεραπεία, ενώ η εξέταση των φιαλιδίων που είχε ο «ψευτογιατρός» έδειξαν (από την ανάλυση σε εργαστήρια) ότι δεν είχαν... τίποτα.

Όπως καταλήγει η ίδια, το παιδί έμεινε παραπληγικό.

#ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ #ΑΣΘΕΝΕΙΣ #ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα