Αποκαλύψεις Τσίπρα για παρακολουθήσεις αύριο στη Βουλή στον απόηχο της συνάντησης με Ράμμο

Αποκαλύψεις αύριο στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο. Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε

την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου: «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί την Ανεξάρτητη Αρχή στις 7 Δεκεμβρίου και παρέδωσε στον Χρήστο Ράμμο επιστολή με την οποία ζητά, όπως ορίζει ο νόμος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ενημερωθεί για τις άρσεις απορρήτου που έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια και αφορούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς και αξιωματικούς των Ε.Δ.

Πριν λίγο, συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι θεσμικός και δε πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο, παρά μόνο όπως οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας.
Αύριο αναμένεται να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου για την υγεία στην ολομέλεια. Επίσης έχει ζητηθεί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να είναι όλοι αύριο στις 10:00 στη Βουλή».

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΡΑΜΜΟΣ #ΒΟΥΛΗ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαλύψεις Τσίπρα, Βουλή, Ράμμο,apokalypseis tsipra, vouli, rammo