Πρόβλεψη καιρού για μπάνιο: Οι παραλίες χωρίς κύμα και αέρα (εικόνες & βίντεο)

Γενικά καλές συνθήκες για μπάνιο θα επικρατήσουν το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος στην Αττική.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στα νότια παράλια της Αττικής, θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη (κυρίως το απόγευμα). Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28-29οC. Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ήρεμη, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για μπόρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27-28οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση

2 μποφόρ, ενώ η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC. Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη κυρίως το απόγευμα. Η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 27οC. Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ήρεμη, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για μπόρα. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28οC. Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση 2 μποφόρ, ενώ υπάρχει πιθανότητα για βροχή. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC. Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ήρεμη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 29-30οC.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή

Τη Δευτέρα, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-5 μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη κυρίως το απόγευμα, οπότε θα υπάρχει κυματισμός. Η μέγιστη θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 27οC. Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC. Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση 2 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC. Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31οC.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόβλεψη,provlepsi