Γλυκά Νερά: Όλα όσα είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς – «Τι πατέρας είσαι εσύ;» του είπε η Κάρολαϊν (video)

13:04 18/6/2021 - Πηγή: NewsIt

«Συγγνώμη που τόσο καιρό σας έλεγα ψέμματα. Σκεφτόμουν το παιδί. Εσείς μου συμπεριφερθηκατε σαν αδέρφια και εγώ σας έλεγα ψέμματα». Είναι κάποια από τα λόγια του 32χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και μετά σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Κατηγόρησε την Κάρολαϊν πως ήταν χειριστική. Πως του έκανε παρατηρήσεις για το ρόλο του ως πατέρα. Πως συμπεριφέρθηκε άσχημα στο παιδί το μοιραίο βράδυ. Για όλα, κατά τον 32χρονο πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, φταίει το θύμα του εγκλήματος

στα Γλυκά Νερά!

Τα όσα είπε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών στους αστυνομικούς όταν τον οδήγησαν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και στο τμήμα Ανθρωποκτονιών αποκάλυψε η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή T-live στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι αστυνομικοί, όπως από νωρίς σας ενημέρωσε το newsit.gr, δεν αποκάλυψαν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι είχαν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του. Τίποτα για την εικόνα που τον έδειχνε με το μωρό στην αγκαλιά στον καναπέ σε ώρα που δεν «συμβάδιζε» με όσα είχε καταθέσει, ούτε για το ρολόι της Κάρολαϊν ή τη «δραστηριότητα» στο κινητό του.

Του άρχισαν συζήτηση για το γάμο του, για τη σχέση του με την 20χρονη σύζυγό του. Τον ρώτησαν αν υπήρχαν προβλήματα στον γάμο, αν η σχέση τους ήταν ταραγμένη, αν η συμβίωσή τους είχε προβλήματα απ’ όταν γεννήθηκε η κόρη τους και μετά. Θέλησαν να τον κάνουν να νιώσει πως ήταν περισσότερο μια κουβέντα του τύπου «σε εμάς μπορείς να πεις τα προβλήματα που είχες». Πως δεν ήταν κατάθεση, πολλώ δε μάλλον ανάκριση.  

Click4more Γλυκά Νερά: Πως έφτασε στην ομολογία ο 32χρονος πιλότος – «Εντάξει, εγώ το έκανα»

Και τότε εκείνος άρχισε να κατηγορεί την 20χρονη κοπέλα που σκότωσε με τα ίδια τα χέρια ως «ψυχικά ασταθή», ως εμμονική και χειριστική. Είπε πως η συμπεριφορά της είχε πολλές διακυμάνσεις. «Πέντε μέρες ήταν καλά και δυο μέρες μετά ήταν στο “κόκκινο” και ξέσπαγαν καυγάδες με την παραμικρή αφορμή», είπε. Και γι’ αυτό είχαν πάει σε ψυχολόγο.

Ο 32χρονος πιλότος είπε επίσης ότι η Κάρολάιν ήταν χειριστική και ήθελε τα πράγματα να γίνονται όπως τα είχε στο μυαλό της.  

«Εντάξει, εγώ το έκανα»

Όταν πια ομολόγησε, περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν το μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου και οδήγησαν στη δολοφονία της Κάρολαϊν.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, το μωρό έπαιζε στο σαλόνι του σπιτιού στα Γλυκά Νερά. Εκεί ήταν και ο ίδιος με την Κάρολαϊν. «Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μια άγαρμπη κίνηση», είπε. Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους στους αστυνομικούς, η Κάρολαϊν εκνευρίστηκε και «άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας “πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;”». Πολλές φορές, ισχυρίστηκε, του έκανε παρατηρήσεις για το ρόλο του ως πατέρα.

Όταν του είπε “τι πατέρας είσαι εσύ”, ξεκίνησε ένας νέος καυγάς, που τελείωσε λίγο μετά και το θύμα ανέβηκε στη σοφίτα του σπιτιού για να κοιμηθεί. «Αρκετή ώρα αργότερα, πήρα το μωρό κι ανέβηκα. Το ακούμπα στο πλάι της και ξύπνησε εκνευρισμένη» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι η 20χρονη τον ρώτησε γιατί την ξύπνησε και του ζήτησε να πάρει το μωρό από το κρεβάτι.

«Της είπα δεν θέλεις να κοιμηθούμε όλοι μαζί;» συνέχισε και υποστήριξε πως η Κάρολαϊν «σηκώθηκε και με μια βίαιη κίνηση σχεδόν το πέταξε στην κούνια. Μετά φοβήθηκα ότι θα κάνει κακό στο μωρό και την έσπρωξα πάνω στο κρεβάτι».

Ήταν η στιγμή που έβαλε τα χέρια του στη μύτη της και στο στόμα της και μετά μια μπλούζα στο στόμα της. Έτσι την έπνιξε. Έτσι τη σκότωσε.

Αρχικά, ισχυρίστηκε, ότι πίστεψε πως λιποθύμησε και μετά κατάλαβε ότι είχε πεθάνει. Από εκείνη τη στιγμή και για τις επόμενες δυο ώρες άρχισε να σκηνοθετεί τη ληστεία για να κρύψει το έγκλημά του.

Είπε στους αστυνομικούς ότι έπνιξε με τα χέρια του τον σκύλο, μάλλον έξω από το σπίτι και μετά τον κρέμασε από το λουρί του στην κουπαστή της σκάλας. Έσπασε την κάμερα μέσα στο σπίτι, πήρε την κάρτα και την πέταξε είτε στον υπόνομο είτε στην τουαλέτα, πιστεύοντας ότι έτσι θα έσβηνε τα ίχνη του.

Μετά, συνέχισε, περπατούσε μέσα στο σπίτι με το μωρό αγκαλιά, κλαίγοντας.

Τον ρώτησαν γιατί σκότωσε τον σκύλο. «Έπρεπε να γίνω πιστευτός σε εσάς και γι’ αυτό έπνιξα το σκυλί», τους απάντησε. Περιέγραψε ακόμη πως δέθηκε και παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν υπήρχαν λεφτά στο σπίτι. Πως ποτέ δεν τηλεφώνησε στην αστυνομία με τη μύτη, αλλά κανονικά με τα χέρια του.

To άρθρο Γλυκά Νερά: Όλα όσα είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς – «Τι πατέρας είσαι εσύ;» του είπε η Κάρολαϊν (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά, Όλα, – Τι, Κάρολαϊν,glyka nera, ola, – ti, karolain