Προθεσμία για το Σάββατο πήρε ο σταθμάρχης: Υπό πλήρη μυστικότητα στα δικαστήρια της Λάρισας

Υπό πλήρη μυστικότητα φέρεται να οδηγήθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια Λάρισας ο 59χρονος σταθμάρχης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες που επιφέρουν ακόμη και την ισόβια κάθειρξη.

Ο σταθμάρχης της Λάρισας ζήτησε και έλαβε την Πέμπτη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το Σάββατο για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Στέφανος Παντζαρτζίδης, ο πελάτης του από την πρώτη στιγμή ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί - αναγνωρίζοντας πως οι πράξεις του οφείλονται σε αμέλεια αφού «σε κάποιες περιπτώσεις

μπορούσε να ειναι πιο προσεκτικός».

Σημειώνεται, άλλωστε, πως υπάρχουν και ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσιοποιήθηκαν χθες το βράδυ και αποδεικνυουν ότι εκείνος ήταν που διαβεβαίωνε τον μηχανοδηγό και τον κλειδούχο για την ορθότητα των επιλογών του, ζητώντας τους να προχωρησουν στην εκτέλεση των οδηγιών του.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κύριος Βαθρακογιάννης πραγματοποίησε ενημέρωση στις 11:00 το πρωί για την τραγωδία στα Τέμπη. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, οι ενέργειες των διασωστικών ομάδων επικεντρώνονται στο βαγόνι-εστιατόριο.

Από το συγκεκριμένο βαγόνι ανασύρθηκαν σήμερα 7 απανθρακωμένες σοροί, με τον επιβεβαιωμένο αριθμό νεκρών επιβατών να είναι 46.

Εκτιμάται ότι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του βαγονιού ενώ η επιχείρηση για όλη την αμαξοστοιχία θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο.

Όπως είπε ο ίδιος, οι συνθήκες στο πεδίο είναι αρκετά δύσκολες.

#ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ #ΛΑΡΙΣΑ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προθεσμία, Σάββατο, Υπό, Λάρισας,prothesmia, savvato, ypo, larisas