Προσλήψεις 26 υπαλλήλων στον δήμο Θέρμης

Πρόσληψη 26 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, (Π.Φ.Α.)με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων«Άθλησης για Όλους» περιόδου 2022-2023.

Σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο (ΦΕΚ 461/Β’/14-02-2020):

(α) Στα Π.Α.γ.Ο προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α., με δικαίωμα να εργασθούν ως τη συμπλήρωση του αριθμού των 30 ωρών ανά εβδομάδα σε έναν ή περισσότερους φορείς, με ελάχιστη απασχόληση 3 ωρών ανά εβδομάδα.

Οι Π.Φ.Α. υποχρεούνται σε περίπτωση που έχουν υπογράψει σύμβαση

εργασίας σε ένα φορέα, κατά την υπογραφή της σύμβασης τους σε δεύτερο φορέα να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν τις ώρες απασχόλησης στον πρώτο φορέα. (β) Αν από το διεξαγόμενο επιτόπιο έλεγχο ή από το ενημερωτικό - εισηγητικό του φορέα διαπιστώνεται ότι ο εργαζόμενος απουσιάζει αδικαιολόγητα ή δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην σύμβαση Π.Α.γ.Ο., τότε διακόπτεται το τμήμα του εγκεκριμένου προγράμματος του φορέα από τη Γ.Γ.Α. και ο φορέας στερείται δικαιώματος συμμετοχής στα Π.Α.γ.Ο. από 1 έως 3 χρόνια ανάλογα την έκταση της παραβατικότητας που εντοπίστηκε από τον έλεγχο.

Η ανωτέρω ποινή επιβάλλεται αυτοτελώς με απόφαση του αρμοδίου για θέματα Αθλητισμού Υπουργού, ή με εξουσιοδότηση του, του προϊσταμένου της αρμόδιας Δ/νσης. (γ)Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Την ευθύνη εφαρμογής των ανωτέρω φέρει ο Φορέας υλοποίησης. Σημείωση: Μετά την ανακοίνωση των τελικών πινάκων από το φορέα οι επιτυχόντες Π.Φ.Α. υποχρεούνται να παρουσιαστούν στο κατάστημα του φορέα εντός 5 εργάσιμων ημερών για ανάληψη υπηρεσίας.

Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής ο φορέας δύναται να καλέσει τον επόμενο στη σειρά κατάταξης επιτυχόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσα σε προθεσμία δέκα (10)εργάσιμων ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης (από Σάββατο 18/03/2023 έως Πέμπτη 30/03/2023), στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης (Ταχ. Δ/νση: Καραολή - Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, Τ.Κ. 57001, Τηλ. 2310463423, 2310461655, 2310464166) καθημερινά από 09:00 έως 13:00.ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. τις παραπάνω προθεσμίες με καταληκτική ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ.

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΕΡΓΑΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα