Προπονητής τένις: Το sms που μπορεί να τον ρίξει στα «μαλακά» (βίντεο)

Με ένα sms που φέρεται να έστειλε μία από τις ανήλικες αθλήτριες σε φιλή της επιχειρεί να ρίξει «στα μαλακά» ο συνήγορός του τον προπονητή τένις

Σε «δυνατό χαρτί» στην υπεράσπιση του προπονητή τένις αναδεικνύεται ένα μήνυμα που είχε στείλει σε φίλη της το 13χρονο κορίτσι που φέρεται να αποπλάνησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, «το απόγευμα της Τρίτης "έφτασε" ένα μήνυμα της 13χρονης, που είχε στείλει σε μια φίλη της».

Το μήνυμα βρέθηκε στα χέρια του προπονητή και

το κατέθεσε στον ανακριτή. Σε αυτό το μήνυμα το κορίτσι αναφέρει ότι «ήταν μαζί» με τον προπονητή από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο του 2021, οπότε δηλαδή το κορίτσι ήταν άνω των 14 ετών.

Ένα τέτοιο στοιχείο θα μπορούσε να αλλάξει τη φύση του αδικήματος - το οποίο μπορεί να μην είναι τελικώς σε βαθμό κακουργήματος - εφόσον αποδειχθεί πως το κορίτσι δεν ήταν κάτω των 13 ετών.

Σε αυτή την περίπτωση, ο προπονητής θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος, εάν το κορίτσι αποδειχθεί πως ήταν άνω των 14 ετών.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο δικηγόρος του 35χρονου ετοιμάζει αίτημα για να υπάρξει συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού.

«Μόνο μία παράβαση, κι αυτή πλημμεληματική»

«Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική», είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας.

«Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 34χρονος κατηγορείται ότι αποκτούσε ερωτικές σχέσεις με αθλήτριές του, αφού πρώτα κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Από την περασμένη Πέμπτη, όταν και συνελήφθη, κρατούνταν στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, από όπου ισχυρίζονταν ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Οπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για δύο-τρεις ημέρες, με αφορμή τουρνουά τένις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι 200 μέτρα από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από έξι μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προπονητής,proponitis