Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική ληστεία στο ψιλικατζίδικο, καρέ - καρέ η πάλη του υπαλλήλου με τον δράστη

Σοκάρουν τα πλάνα από βίντεο ντουκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει σκηνές από τη φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το Star, φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και προστατευτική μάσκα, ο ληστής μπαίνει στο ψιλικατζίδικο κρατώντας ένα στρώμα στα χέρια του. Ο 37χρονος κατηγορούμενος για το θάνατο του υπαλλήλου, στη συνέχεια βγάζει όπλο μέσα από το στρώμα

και το στρέφει εναντίον του υπαλλήλου ζητώντας προφανώς χρήματα από το ταμείο.

Ο 44χρονος υπάλληλος σηκώνει τα χέρια του ψηλά. Δευτερόλεπτα αργότερα ο αδίστακτος δράστης αρχίζει να αδειάζει το ταμείο και τότε ο υπάλληλος επιχειρεί να τον αφοπλίσει δύο φορές. Όμως, στην προσπάθειά του να του πάρει το όπλο και να διασώσει τα χρήματα από το ταμείο, άρχισε να παλεύει σώμα με σώμα με τον δράστη.

Απολογείται αύριο ο 37χρονος

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος κατηγορούμενος για την αιματηρή ληστεία μεταφέρθηκε την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί στην 4η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 27χρονος υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου, και ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο πελάτης του δεν ήξερε τι έκανε. Ο φερόμενος ως δράστης, μαζί με τον συνεργό του, φέρεται να γνώριζαν πως στο ψιλικατζίδικο υπήρχαν αρκετά χρήματα, αφού ο τελευταίος λέγεται ότι είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Ο κατηγορούμενος κατείχε το όπλο μαζί του για να εκφοβίσει το θύμα, ενώ του έκλεψε 350 ευρώ και ήθελε περισσότερα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα προέβαλλε αντίσταση, έπιασε από τα χέρια τον 27χρονο, και εκείνη την στιγμή εκπυρσοκρότησε το όπλο. «Προσπάθησε να μου πιάσει το χέρι και έτσι εκπυρσοκρότησε το όπλο. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 27χρονος.

«Ο δράστης υποστηρίζει πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτό το αποτέλεσμα» σημειώνει ο Αντώνης Μπιδέρης, δικηγόρος του 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα