Προκήρυξη για θέσεις εργασίας στον δήμο Σαρωνικού

Πρόσληψη έκτακτου προσωπ̟ικού και συγκεκριμένα 5ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τεσσάρων(4) μηνών, για την κάλυψη εκτάκτων κατ ε̟πειγουσών ε̟ποχιακών αναγκών της Πολιτικής Προστασίας (Πυρασφάλεια-Πυροπ̟ροστασία) του Δήμου Σαρωνικού μέχρι τη λήξη της αντι̟υρικής ̟περιόδου 2021.

Η πρόσληψη των ατόμων θα πραγματο̟οιηθεί το διάστημα 26/07/2021- 31/7/2021 ό̟πως θα καθορίζεται στην απόφαση Δημάρχου περί πρόσληψης των ατόμων για την κάλυψη της αντπιυρικής περιόδου.

Επειδή το προσω̟ικό αυτό που θα προσληφθεί, θα χρησιμοπ̟οιηθεί

για την κάλυψη των κατεεπειγουσών αναγκών της πολιτικής προστασίας π̟ροκειμένου να αντιμετωπιστεί η αντιπυρική περίοδος (Ιούνιος-Οκτώβριος 2021), θα πρέπει κατ΄εξαιρεση να πληρούν τα κατωτέρω:

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 20 έως 60 ετών και να μην ανήκουν στις ευπ̟αθείς ή στις ομάδες αυξημένου κινδύνου.

2. Να δηλώσουν με υπ̟εύθυνη δήλωση ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα ̟που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3. Να δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπερβαίνουν τους τέσσερις (4) μήνες απ̟ασχόλησης στον ίδιο Φορέα, εντός διαστήματος δώδεκα (12) μηνών, από την λήξη της σύμβασης ̟που πρόκειται να προσληφθούν και προς τα πίσω.

4. Να μην έχουν απολυθεί από το δημόσιο, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ του δημοσίου τομέα για πειθαρχικούς λόγους.

5. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υ̟αλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επ̟ιφύλαξη της επ̟όμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υ̟ποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου ποσωπικού υπό την προϋ̟πόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα