Προκήρυξη για θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο στον δήμο Παλαιού Φαλήρου

Αµεση πρόσληψη δεκαπέντε (15) ατόµων µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) µηνών, προκειµένου να αντιµετωπίσουµε τις πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες του ∆ήµου µας στην καθαριότητα των σχολικών µονάδων της χωρικής του αρµοδιότητας.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να συµπληρώνουν την αίτηση και να την υποβάλλουν µετά των συνηµµένων δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] µέσα σε προθεσµία πέντε εργάσιµων (5) ηµερών από την εποµένη

της ανάρτησης της παρούσης στον χώρο των ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου µας (www.palaiofaliro.gr).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο της αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

2. Πιστοποιητικό ελληνοµάθειας( εφόσον απαιτείται)

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 όπως αυτή επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση Επισηµαίνεται ότι για το προσωπικό της παρούσας δεν εφαρµόζεται το άρθρο 5 «Άδεια ειδικού σκοπού δηµοσίων υπαλλήλων και λοιπές διευκολύνσεις» της από 11.3.2020 Πράξης Νοµοθετικού Περιεχοµένου (Α΄ 55). [τελευταίο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου εικοστού τέταρτου της Πράξης Νοµου.

Περιεχοµένου (ΦΕΚ 64/14.03.2020 τεύχος A’) η οποία κυρώθηκε νοµοθετικά µε το άρθρο 3 του Ν.4682/20 όπως προστέθηκε από την περιπτ. β' της παρ. 1 του άρθρου τριακοστού εβδόµου της Πράξης Νοµοθ. Περιεχοµένου (ΦΕΚ 68/20.03.2020 τεύχος A’) η οποία κυρώθηκε νοµοθετικά µε το άρθρο 1 του Ν.4683/20].

Δείτε εδώ περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα