Παραδόθηκε ο Μιχαλολιάκος - Τραμπουκισμοί και επίθεση σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του (pics&vid)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών.

Με ύβρεις και προπηλακισμούς αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και μερικοί κουκουλοφόροι οπαδοί του την ώρα που ο καταδικασμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης αποχωρούσε από το

σπίτι του για να παραδοθεί στις αρχές.

Συγκεκριμένα, περίπου 7-8 άτομα με κουκούλες και κρυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης και τραμπούκιζαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, προσπάθησαν να τους απωθήσουν για να μην πλησιάσουν στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα απειλές, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν φωτογράφο.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης έφτασε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στη ΓΑΔΑ. Καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ένας από τους συνοδούς του, είχε πέσει πάνω του με το σώμα του για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες.

Πίσω από το αυτοκίνητο αυτό, βρίσκονταν ένα άλλο με την Ελένη Ζαρούλια και την Ουρανία Μιχαλολιάκου. Η καταδικασμένη αλλά σε αναστολή σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, τους έβριζε!

Ακόμη ένα σόου

Νωρίτερα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προκλητικός και αμετανόητος για ακόμη μία φορά, είχε κάνει λόγο για «βρώμικη Χούντα» σε δηλώσεις του έξω από το σπίτι του στην Πεύκη μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία όλο το διευθυντήριο του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγείται στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βγαίνοντας από το σπίτι του προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Χαρές και πλούτη να χαθούν και τα βασίλεια κι όλα, δεν είναι τίποτε εάν στη γη μένει η ψυχή ολόρθη. Η ψυχή μου είναι ολόρθη. Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Κάποτε, κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μία βρώμικη Χούντα που υπάρχει στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, στην πολιτική ζωή της χώρας και τη δικαιοσύνη».

Photos: Eurkonissi, Intime

Keywords
Τυχαία Θέματα