Πού εντοπίζονται νέα κρούσματα σήμερα 4/7 - Ο χάρτης του κορονοϊού στην Ελλάδα

Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα από κορονοϊό στην Ελλάδα σήμερα 4/7, μετά την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για την εξέλιξη της διασποράς του ιού στην Ελλάδα.

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 25 νέα

κρούσματα στην Ελλάδα, εκ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζονται κατά περιοχές και προέλευση ως εξής:

8 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώραςδύο εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχοένα ακόμη εισαγόμενο κρούσμα που ελέγχθηκε και επέστρεψε στην χώρα προέλευσηςπέντε κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.ένα κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκηςδύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Καστοριάςένα κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Αχαϊαςδύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικήςτρία στην περιφερειακή ενότητα ΛάρισαςΗ ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα 

Ενημέρωση για τα νέα κρούσματα σήμερα Σάββατο 4/7, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της διασποράς από τον κορονοϊό covid-19 στην Ελλάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα:

Σήμερα ανακοινώνουμε 25 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3511, εκ των οποίων το 54.9% άνδρες αφορά άνδρες.810 (23.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1933 (55.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.Η διάμεση ηλικία τους είναι 62 ετών. 5 (45.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.To 90.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.Ο χάρτης με την κατανομή με τα κρούσματα από κορονοϊό στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα από κορονοϊό σήμερα εδώ

Η ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Bloomberg: Ο κορονοϊός χτυπά με κρούσματα φτωχές περιοχές, αναφορά στον Εχίνο

Κορονοϊός Ελλάδα 4/7: Ανακοίνωση ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα - Μειώθηκαν τα εισαγόμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα