Πόθεν Έσχες: Τα «ρετιρέ» και τα «φτωχαδάκια» της πολιτικής

Ποιοι δηλώνουν τα περισσότερα και ποιοι τα λιγότερα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Συμμετοχές σε 33 ακίνητα και καταθέσεις που ξεπερνούν μαζί με τη σύζυγο του το 1 εκ εμφανίζει ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Υψηλές αποταμιεύσεις που ξεπερνούν το 1,3 εκ ευρώ διαθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, ενώ ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίζει συμμετοχές σε 122 ακίνητα.

Ισχυρό χαρτοφυλάκιο διατηρεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έχει επενδύσει σε αμοιβαία κεφάλαια και σε επενδυτικά ασφαλιστικά συμβόλαια, ενώ διαθέτει ελληνικά ομόλογα.

Οι καταθέσεις του, πάντως, δεν ξεπερνούν τις 78.000 ευρώ.

Στο… κλαμπ των στελεχών που διαθέτουν ισχυρό μετοχικό χαρτοφυλάκιο είναι και ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος είχε συνολικά χρεόγραφα αξίας άνω των 870.000 ευρώ. Τα 4 εκ ευρώ ξεπερνούν τα χρεόγραφα του ζεύγους Γεραπετρίτη.

Από τους φτωχούς της Βουλής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλία Χρηστίδου με καταθέσεις μόλις 600 ευρώ και εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. Μόλις 5000 ευρώ καταθέσεις έχει η Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας καταγράφει καταθέσεις που δεν ξεπερνούν τις 15000 ευρώ.

Στις 20.000 ευρώ φτάνει το εισόδημα και μόλις 1000 ευρώ οι καταθέσεις της Μαρίας Αμπατζίδου του ΜεΡΑ25.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόθεν Έσχες,pothen esches