Πώς να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ από το tablet ή το κινητό σας

Η εφαρμογή της ΕΥΔΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώσουν τους λογαριασμούς του οργανισμού εύκολα και γρήγορα από το tablet ή το κινητό τους.

Η εφαρμογή για κινητά και tablet της ΕΔΥΑΠ, δίνει άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της εταιρείας, αλλά και σε άλλες εφαρμογές, οποιαδήποτε ώρα, από οποιοδήποτε μέρος.

Για παράδειγμα, τώρα υπάρχει η δυνατότητα, να

δεις την ανάλυση του λογαριασμού, τη λήξη προθεσμίας πληρωμής, καθώς και προηγούμενες οφειλές, όποτε και απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, μπορείς να εξοφλήσεις το λογαριασμό σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περιμένεις στις ουρές!

Άλλη μία δυνατότητα είναι η αναφορά βλάβης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις μια φωτογραφία του προβλήματος, να δηλώσεις τοποθεσία μέσω του χάρτη, να στείλεις το αίτημα και αυτό ήταν.

Τέλος, μπορείς πολύ εύκολα να ενημερωθείς για προγραμματισμένες διακοπές και πότε αυτές θα αποκατασταθούν, να βρεις τα πλησιέστερα σημεία πληρωμής αλλά και να επικοινωνήσεις με την ΕΥΔΑΠ.

Πλήρωσε το λογαριασμό νερού, χωρίς να περιμένεις στις ουρές

Αρχικά πήγαινε στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου» και συμπλήρωσε τον αριθμό μητρώου ΕΥΔΑΠ και τον αριθμό μετρητή, όπως φαίνονται στο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ. Προσοχή μόνο να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.
Πατώντας το κουμπί «Αποθήκευση Στοιχείων» η εφαρμογή κρατάει στη μνήμη της τα στοιχεία κι έτσι δεν θα χρειαστεί να τα ξαναβάλεις τις επόμενες φορές.

ΒΗΜΑ. 2

Αφού πατήσεις το «ΟΚ» μπορείς να δεις τον τελευταίο λογαριασμό και την ανάλυσή του. Πατώντας το κουμπί «Προηγούμενες Οφειλές» που βρίσκεται παρακάτω, μπορείς να δεις το ποσό που υπολείπεται, εφόσον αυτό δεν έχει πληρωθεί.

ΒΗΜΑ. 3

Πάμε τώρα να τον πληρώσουμε! Ανάλογα με το αν έχει λήξει η ημερομηνία εξόφλησης λογαριασμού ή όχι, η εφαρμογή σου δίνει διάφορες επιλογές. Αν δεν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης πληρωμής, μπορείς να πληρώσεις μέσω e-banking με τις συνεργαζόμενες τράπεζες που αναγράφονται στην οθόνη, ή με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα με την υπηρεσία winbank easypay. Σε περίπτωση που έχει περάσει η ημερομηνία λήξης, τότε η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να βρεις στο διαδραστικό χάρτη τα πλησιέστερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών ΕΥΔΑΠ και να τον εξοφλήσεις εκεί.

Γιατί χρειάζομαι αυτή την εφαρμογή;

Κατεβάζοντας την εφαρμογή EydApp, έχεις άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, καθώς και σε άλλες εφαρμογές, όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα.

Πως μπορώ να την κατεβάσω;

Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα από το Αpp store, και το Google Play, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Σε ποιες συσκευές / λειτουργικά συστήματα μπορεί να γίνει εγκατάσταση;

Αν είσαι χρήστης apple, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε iPhone και iPad, αρκεί το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σου να είναι iOS 7 και πάνω. Αν είσαι χρήστης Android γίνεται εγκατάσταση σε κινητές συσκευές και tablet με λειτουργικό σύστημα 2.7 και πάνω.

Πως ενημερώνομαι / αναβαθμίζω την εφαρμογή;

Μπορείς να ενημερώνεσαι για μελλοντικές αναβαθμίσεις της εφαρμογής από την ενότητα «Νέα» του συγκεκριμένου website. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απευθείας ενημέρωσης από τις συσκευές (apple και android), όταν υπάρξει κάποια αναβάθμιση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σου.

Τι γίνεται όταν έχω παραπάνω από ένα λογαριασμό ΕΥΔΑΠ;

Μέσω της εφαρμογής EydApp μπορείς να δεις όσους λογαριασμούς κι αν έχεις. Επειδή όμως η εφαρμογή κρατάει τα τελευταία στοιχεία που βάζεις θα πρέπει να συμπληρώνεις κάθε φορά αυτά που αντιστοιχούν στο λογαριασμό που θέλεις να δεις.

Μπορώ να πληρώσω από την εφαρμογή αν ο λογαριασμός δεν είναι στο όνομά μου;

Φυσικά. Αρκεί να γνωρίζεις τον αριθμό μητρώου και τον αριθμό μετρητή, όπως αυτά εμφανίζονται στο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ.

Τι πληροφορίες μπορώ να δω σχετικά με το λογαριασμό μου;

Στην ενότητα «Λογαριασμός» μπορείς να βρεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι, όπως ανάλυση του λογαριασμού, λήξη προθεσμίας πληρωμής καθώς και προηγούμενες οφειλές.

Πως αναφέρω κάποια βλάβη;

Εύκολο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις και να ανεβάσεις μια φωτογραφία με το κινητό σχετική με το πρόβλημα, να δηλώσεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι στον χάρτη και αυτό ήταν, το αίτημα καταγράφεται.

Ποια στοιχεία πρέπει να συμπληρώσω απαραίτητα για να αναφέρω κάποια βλάβη;

Τα πεδία που είναι απαραίτητα είναι: τύπος προβλήματος, όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο, ενώ αν δώσεις και το email σου αποστέλλεται ηλεκτρονικά και αντίγραφο της αναφοράς.

Κάθε πότε ανανεώνεται η λίστα με τις προγραμματισμένες διακοπές;

Στην ενότητα «Εξυπηρέτηση» της εφαρμογής μπορείς να ενημερωθείς για τις προγραμματισμένες διακοπές που πραγματοποιεί η ΕΥΔΑΠ ανά δήμο και περιοχή σε πραγματικό χρόνο. Η λίστα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα