Παραδόθηκε στην... αγκαλιά του Μορφέα σε εκδήλωση ο Θοδωρής Δρίτσας (pic)

Συναυλία για να τιμηθούν οι οικογένειες του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίες και αυτές «πολεμούν» με τον δικό τους τρόπο υποστηρίζοντας τους ναυτικούς μας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, Στρατηγού ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή ως εκπροσώπου της κυβερνήσεως. Ωστόσο, η κάμερα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «έπιασε» τον

κ. Δρίτσα να... κοιμάται.

Τον ΥΦΕΘΑ υποδέχτηκε ο «Αμφιτρύων» της εκδηλώσεως Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης μέλη του Κοινοβουλίου και της Αποκεντρωμένης Διοικήσεως/Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή εκπρόσωποί τους, πρώην υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπείες αξιωματικών, υπαξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων του ΠΝ, πλήθος οικογενειών και άλλοι προσκεκλημένοι.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η κάμερα «απαθανάτισε» τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα να... παραδίνεται στις αγκαλιές του Μορφέα την ώρα που στο βήμα μιλούσε ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Keywords
Τυχαία Θέματα