Ποιος είναι ο «Angel» νέος υποψήφιος του Γιώργου Πατούλη με τα τατουάζ

Όσο πλησιάζουμε περισσότερο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, τόσο μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων των συνδυασμών, ωστόσο μέσα στη μακριά αυτή λίστα ήρθε να προστεθεί ένας πιο «ιδιαίτερος» υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη, ο κ. Παναγιώτης Μήλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μήλας κατεβαίνει για υποψήφιος σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του

υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ο Παναγιώτης Μήλας είναι ακτιβιστής με έντονη εθελοντική δράση με ιδιαίτερη ευαισθησία στην κακοποίηση των ζώων και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ιδρυτής της εθελοντικής ομάδας Angels. Έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων, συμβάλλοντας στη διάσωση πολλών ζώων. Μεταξύ άλλων συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αστεγίας και στην προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας» δήλωσε με αφορμή την ανακοίνωση της νέας υποψηφιότητας ο κ. Πατούλης. «Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική. Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα