Πλήρης επιβεβαίωση του Dikaiologitika News για τις 10.000 προσλήψεις

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Dikaiologitika News επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικων συντακτών.

Ο κ. Τζανακόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε πως με την ιστορική αυτή συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Επομένως όπως τόνισε, «αυτές θα καλυφθούν τα επόμενα χρόνια με προσλήψεις σε τομείς όπου πάσχει αποδεδειγμένα το ελληνικό δημόσιο όπως οι εκπαιδευτικοί, οι γιατροί και άλλοι, δεδομένου ότι η συμφωνία για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

μέχρι το 2022 περιλαμβάνει το 1 προς 1 (μία αποχώρηση, μία πρόσληψη)».

Βέβαια όπως τόνισε όλες αυτές οι προσλήψεις δεν πρόκειται να καλυφθούν το 2019 καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος, ενώ όπως ανέφερε οι πρώτες προσλήψεις θα ξεκινήσουν το 2020.

«Ούτως ή άλλως προγραμματίζονται προσλήψεις και γιατρών και εκπαιδευτικών και σκοπεύουμε να μονιμοποιήσουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν στο βοήθεια στο σπίτι, αλλά και 4.000 εκπαιδευτικούς», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Για την σημερινή συνέντευξη του Νίκου Φίλη ο οποίος τόνισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία ωφελεί την εκκλησία, τόνισε πως δεν συμφωνεί αλλά «για να επιτευχθεί χρειάζεται μικρά βήματα πισω και από τις δύο πλευρές. Αυτό βέβαια προκαλεί φωνές και από τις δύο πλευρές».

Τέλος για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άρνηση των θεσμών στην εφαρμογή του συνόλου των εξαγγελιών Τσίπρα, τόνισε πως «δεν ισχύει, το αντίθετο μάλιστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα