Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: «Όποιος θέλει να βρει την αλήθεια, γνωρίζει πότε και πού θα την αναζητήσει, εκτός αν δεν το επιθυμεί»

«Οι δικαιολογίες πλέον εξαντλούνται», επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και επισημαίνουν με νόημα ότι «όποιος θέλει και εάν θέλει να βρει την αλήθεια είναι βέβαιο ότι γνωρίζει πότε και πού θα την αναζητήσει».

Δέκα και πλέον ημέρες μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Άρειο Πάγο, όπου εξέφρασε τον προβληματισμό του για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τόνισε ότι οι όλες οι αποδείξεις

βρίσκονται στους παρόχους και εκεί πρέπει να αναζητηθούν, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για τις υποκλοπές της ΕΥΠ από την ίδια την ΕΥΠ που «τόσο καιρό συγκαλύπτει τις ευθύνες της για το σκάνδαλο, φτάνοντας στο σημείο να καταστρέφει τα στοιχεία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές με αφορμή τις διαρροές που γίνονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

«Ζητούν με δυο λόγια από τον ελεγχόμενο (ΕΥΠ) να δώσει τις αποδείξεις της ενοχής του, αγνοώντας για κάποιο λόγο ότι αυτές υπάρχουν βάσει νόμου στους παρόχους», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι μετά από εννιά μήνες οι Αρχές «αποφάσισαν επιτέλους να πάνε για έρευνες στα γραφεία των εταιρειών που σχετίζονται με το Predator».

«Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, το διάστημα που πέρασε θα ήταν αρκετό για μια εγκυμονούσα να γεννήσει, πόσο μάλλον για να εξαφανισθούν τα όποια ενοχοποιητικά στοιχεία», αναφέρουν.

«Όποιος θέλει και εάν θέλει να βρει την αλήθεια είναι βέβαιο ότι γνωρίζει πότε και πού θα την αναζητήσει. Εκτός αν δεν το επιθυμεί», τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνουν ότι «οι δικαιολογίες πλέον εξαντλούνται. Ενώ οι συγκρίσεις με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο, όπου φτάσαμε να εξάγουμε διαφθορά, είναι πλέον καταλυτικές».

#ΣΥΡΙΖΑ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΕΥΠ #PREDATOR
Keywords
Τυχαία Θέματα