Πέθανε ο Παύλος Μυροφορίδης, θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του Παύλου Μυροφορίδη σκόρπισε θλίψη χώρο του ποδοσφαίρου.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί (2/5), σε ηλικία 43 ετών, ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος διετέλεσε τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός σε αρκετές ομάδες. Ήταν τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει παράγοντας των Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, Χανιά, Ηρακλή

και Λαμίας.

Ο εκλιπών ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια. Η είδηση του χαμού του σκόρπισε θλίψη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό του Παύλου Μυροφορίδη», τονίζει σε συλλυπητήριο μήνυμά της η ομάδα της θεσσαλικής πόλης. «Ο Παύλος υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Καρδίτσας. Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του», καταλήγει η ανακοίνωση.

O Παύλος Μυροφορίδης, είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο του Άρη στη μεγάλη κατηγορία, με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να εκφράζει τη θλίψη του, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τελευταίος του σταθμός, ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ είχε περάσει στο παρελθόν από τον Άρη, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Λαμία και τα Χανιά.

Το δικό της αντίο θέλησε να πει μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Άρης: «Πάλεψες γενναία με την ασθένειά σου τα τελευταία χρόνια. Έδωσες τη μάχη σου με σθένος, αλλά η μάχη ήταν άνιση. Νικήθηκες. Κρίμα... Ο θάνατος του Παύλου Μυροφορίδη μας συγκλόνισε. Σήμερα το πρωί σε ηλικία 43 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ο εκλιπών διετέλεσε γενικός αρχηγός στον Αρη την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, αφήνοντας έντονο το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Μυροφορίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Ανάλογη ανάρτηση και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Μυροφορίδη για τον πρόωρο χαμό του. Καλό ταξίδι...».

#ΠΕΘΑΝΕ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΑΡΗΣ #ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ_ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα