«Πέντε ευρώ η εξάδα το νερό, ξεφτίλες»: Καταγγελίες για αισχροκέρδεια στον Βόλο που παραμένει χωρίς πόσιμο νερό

«Πέντε ευρώ η εξάδα το νερό; Όταν ο άλλος πνίγεται; Ρε δεν ντρέπονται λιγάκι;» Καταγγελίες για φαινόμενα αισχροκέρδειας στον Βόλο, ενώ η πόλη παραμένει χωρίς νερό για τρίτη ημέρα.

Ο Βόλος είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα και οι Αρχές δίνουν αγώνα για να δώσουν ανάσες ζωής σε μία πόλη που προσπαθεί να επανέλθει σε ένα στοιχειώδες επίπεδο κανονικότητας, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η πρωτόγνωση κακοκαιρία, ενώ σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση σε όλο το πολεοδομικό

συγκρότημα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Δήμος Βόλου με συνεργεία διανέμει χιλιάδες μπουκάλια πόσιμου νερού στους πολίτες με οργανωμένη διανομή σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε ότι ορισμένοι πωλούν νερό σε υψηλές τιμές χαρακτηρίζοντάς τους ως μαυραγορίτες.

«Έχει χαθεί η μπάλα». Με αυτή τη φράση ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σχολίασε την κατάσταση, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με καταγγελία, καταστηματάρχες στο Βόλο πωλούν μία εξάδα νερών τέσσερα και πέντε ευρώ, την ώρα που η πόλη είναι χωρίς υδροδότηση και πόσιμο νερό για τρίτη ημέρα. Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για «σύγχρονο μαυραγοριτισμό» και κάλεσε τους πολίτες να καταγγείλουν και εκείνοι επίσημα το φαινόμενο.

Τον εκνευρισμό του δεν έκρυψε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης στον «αέρα» του Open. Ο παρουσιαστής, με αφορμή τα μηνύματα που πήρε για την αισχροκέρδεια που επικρατεί, μεταξύ άλλων, σε Καρδίτσα και Βόλο, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

«5 ευρώ η εξάδα το νερό. Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι; Ξεφτίλες! Ντροπή ρε παιδί μου. Μα για όνομα του Θεού!» είπε σε υψηλούς τόνους. «5 ευρώ η εξάδα το νερό; Όταν ο άλλος πνίγεται; Ρε δεν ντρέπονται λιγάκι;» πρόσθεσε.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΒΟΛΟΣ #ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ΜΠΕΟΣ #ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_ΣΤΑΘΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα