Πάτρα: Νέο σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας, «Μαμά είσαι κακιά» (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό σημείωμα της Τζωρτζίνας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένα νέο αποκαλυπτικό σημείωμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε από τη ζωή, ήρθε σήμερα στο φως για την υπόθεση της Πάτρας.

Πρόκειται για ένα σημείωμα γραμμένο με το παιδικό χεράκι της Τζωρτζίνας, στο οποίο το 9χρονο κοριτσάκι, με τον δικό του τρόπο, προσπάθησε από ό,τι φαίνεται να αποτυπώσει

στο χαρτί τα συναισθήματά του.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι - Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι βλέπουμε μια μουτζούρα.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο η Τζωρτζίνα και έγραφε ασκήσεις της, σύμφωνα με το Star.

Όλα αυτά φυσικά πριν από το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

Άνω κάτω το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Παραβιασμένη η εξώπορτα

Σήμερα επίσης είδαν το φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, εικόνες από το τριώροφο όπου (στο ισόγειο) διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα άνοιξαν με κλειδαρά και βρήκαν όπως καταγγέλλουν παραβιασμένη την πόρτα του 1ου ορόφου.

Οι εικόνες είναι από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στο τριώροφο σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Εκεί φέρεται να ήταν το στούντιο του Μάνου Δασκαλάκη.

Τα περισσότερα πράγματα είναι των παιδιών: ένα ροζ ποδήλατο και μια ροζ παιδική μηχανή. Υπάρχουν κούτες δεξιά και αριστερά του διαδρόμου.

Οι δικηγόροι άνοιξαν με κλειδαρά το σπίτι λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα που αντίκρυσαν ήταν ένα ηχοσύστημα στη σκάλα. Ειδοποιητήρια και φάκελοι πεταμένοι δεξιά αριστερά.

Στον δεύτερο όροφο βρισκόταν το ειδικό ηλεκτρικό κάθισμα για την Ευγενία Κούτρα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να κατέβει τις σκάλες.

Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα.

#ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΡΑ #ΣΗΜΕΙΩΜΑ #ΣΠΙΤΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Νέο, Τζωρτζίνας Μαμά,patra, neo, tzortzinas mama