Πάτρα: Είχε κρύψει 58 κιλά ναρκωτικά σε… κούτες από πλακάκια και συνελήφθη (εικόνες)

Ένας 55χρονος άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα, όταν προσπάθησε να εισάγει, μέσω του λιμένα, ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, τις οποίες προηγουμένως είχε μεταφέρει στην Ιταλία, από την Ισπανία.

Περισσότερα από 58 κιλά ναρκωτικών προσπάθησε να εισάγει ένας 55χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα,

και τα είχε κρύψει μέσα σε... κούτες από πλακάκια.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Πατρών, 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς προσπάθησε να εισάγει, μέσω του λιμένα Πατρών, σε επικαθήμενο που ρυμουλκείτο από φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, τις οποίες προηγουμένως είχε μεταφέρει στην Ιταλία, από την Ισπανία. Σημειώνεται, ότι ο 55χρονος είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε κούτες από πλακάκια.

Συνολικά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

54- κιλά και -600- γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ), 3- κιλά και -880- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με επικαθήμενο και κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

ΠΑΤΡΑΕΛΑΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΝΑΡΚΩΤΙΚΑΣΥΛΛΗΨΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα