Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε μάνδρα -Χάλασε το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον τραυματία οδηγό

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στα Δεμένικα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο,εκτινάχθηκε και σφήνωσε πάνω σε μία μάνδρα.

Ο οδηγός τραυματίστηκε και από θαύμα δεν είχαμε θύματα καθώς ο δρόμος ειναι στενός και πολυσύχανστος μιας και είναι η η κεντρική οδός της περιοχής.

Επίσης εκείνη την ώρα κανείς δεν βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Σαν μην έφταναν όλα αυτά το αθενοφόρο που μετέβει στο σημείο να παρελάβει τον τραυματία οδηγό ξέμεινε από μίζα

με αποτέλεσμα, ενώ είχε ήδη μεταφέρει τον τραυματία στο φορείο, οι περίοικοι να το σπρώχνουν για να να πάρει μπροστά και αυτό να μην παίρνει με τίποτα.

Εν τέλει, αναγκάστηκαν να καλέσουν άλλο ασθενοφόρο το οποίο όμως καθυστέρησε. Ο τραυμαυτισμένος οδηγός μέσα στ' αίματα ήταν για παραπάνω από μισή ώρα στο σημείο και τελικά αφού δεν ερχόταν ασθενοφόρο, οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν την βοήθεια μηχανικού που διαμένει στην συνοικία και ο οποίος κατάφερε να το βάλει μπρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα