ΠΑΣΟΚ για δήλωση Σκυλακάκη: Ας στρώσουμε βάγια για την αύξηση μισθών που δεν θα έρθει

Για «ομολογία της αναξιοπιστίας» της ΝΔ, κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη αναφορικά με τις δηλώσεις του Θόδωρου Σκυλακάκη, ο οποίος είπε ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις».

Κατά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι δηλώσεις του μέχρι πρότινος αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM», έρχονται «σε πλήρη αντιδιαστολή» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ

«διερρήγνυε τα ιμάτια του» ότι «τα δικά μας μέτρα έχουν ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο, είναι ήδη κοστολογημένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Σαφής η εξαπάτηση των μισθωτών από τη ΝΔ

Επομένως, από τη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι «είναι πλέον σαφής η εξαπάτηση» της ΝΔ, καθώς, μολονότι υπόσχεται στους Έλληνες πολίτες αύξηση μισθών κατά 25%, στις Βρυξέλλες έχει δεσμευτεί για αυξήσεις που αθροιστικά δεν υπερβαίνουν το 13%. Επιπλέον από το ΠΑΣΟΚ επικρίνουν τη ΝΔ ότι «αρέσκεται να παρουσιάζει μια ειδυλλιακή εικόνα για την οικονομία, αλλά επί της ουσίας κρύβει όσα έρχονται και όσα έχει ήδη δεσμευτεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι θα κάνει».

Δ. Μάντζος: Είχαμε αναδείξει τη διγλωσσία

Για το ίδιο θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στο Mega, υπενθύμισε ότι το κόμμα του είχε αναδείξει το προηγούμενο διάστημα «τη διγλωσσία και την υποκρισία της ΝΔ όσον αφορά στο πρόγραμμά της» και συγκεκριμένα τη διάσταση της εξαγγελίας για αύξηση των μισθών του ιδιωτικού τομέα στο 25% σε βάθος τετραετίας έναντι των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει με το πρόγραμμα σταθερότητας, οι οποίες περιορίζονται σε 13%.

Επίσης, κατά τον κύριο Μάντζο, μετά την εξέλιξη των δηλώσεων Σκυλακάκη, αποδεικνύεται ότι η ΝΔ, άλλα λέει μέσα και άλλα έξω, πως δεν είναι εφικτή η προεκλογική υπόσχεση αύξησης κατά 25% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και ότι δεν έχει κοστολογηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ όπως ισχυρίζονται τα στελέχη της. Χαρακτηριστική ήταν καταληκτική αναφορά του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Ας στρώσουμε λοιπόν βάγια στους δρόμους και ας περιμένουμε την αύξηση των μισθών του ιδιωτικού τομέα που δεν θα έρθει».

#ΠΑΣΟΚ #ΘΕΟΔΩΡΟΣ_ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ #ΜΙΣΘΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα