ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2: «Καθάρισαν» σε 6 λεπτά οι Θεσσαλονικείς

Άνετη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στα 90 λεπτά του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη, σκοράροντας τα δύο τους γκολ σε διάστημα έξι λεπτών.

Μάλιστα,

δεν πτοήθηκαν ούτε από το χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 20ο λεπτό του αγώνα. Ο Ζίβκοβιτς στο 56′ με ατομική ενέργεια και ο Σβαμπ στο 62′ με πέναλτι ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και σε μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, αλλά αδυνατούσε να βρει με ευκολία διαδρόμους προς την εστία του Λοντίγκιν, ενώ στις φάσεις που είχαν οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και ο Βιεϊρίνια απέτυχε να το πράξει από τη βούλα του πέναλτι.

Στο 5’ ο Τζόλης δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 12’ ο Ουάρντα έκανε μία μακρινή μπαλιά προς τον Κρμέντσικ ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν πρόβαλε τη μπάλα.

Στο 20’ ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Ο Τζόλης έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Οικονομόπουλου και ο Διαμαντόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του «Δικεφάλου». Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 26’, ο Ουάρντα έκανε μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Λοντίγκιν την έστειλε σε κόρνερ. Στο 36’ ο Σβαμπ δοκίμασε σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 45+2’ ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι με τον Κρμέντσικ που βρέθηκε στη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και έκανε το σουτ αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και μέσα σε 6 λεπτά σημείωσε δύο γκολ. Στο 56’ ο Ζίβκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά, έτρεξε παράλληλα προς την περιοχή, έκανε και το σουτ και νίκησε τον Λοντίγκιν, ανοίγοντας το σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο 60’ ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι από τον Οικονομόπουλο και ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση εκτελώντας εύστοχα τον Λοντίγκιν, «κλειδώνοντας» την υπόθεση- νίκη για την ομάδα του.

Όλες οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης στο overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα