Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η εξέταση της έφεσης του δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη στην ειδική εισαγγελία Τιράνων SPAK.

Ο Φρέντι Μπελέρης πρόκειται να παραμείνει προφυλακισμένος παρά τη δεύτερη έφεση που άσκησε, σύμφωνα με την απόφαση της Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αλβανίας (SPAK).

Η δικαστής του SPAK, Atalanta Zeqiraj απέρριψε την έφεση των δικηγόρων του Μπελέρη που παραμένει στη φυλακή επί 40 ημέρες με την κατηγορία για συνέργεια σε απόπειρα εξαγοράς ψήφος. Υπενθυμίζεται πως

η ίδια δικαστής είχε εξετάσει και την έφεση στις 22 Μαΐου οπότε είχε αποφασίσει και πάλι την παραμονή Μπελέρη και Κοκαβέση στη φυλακή.

Σήμερα η νομική ομάδα του Μπελέρη ζήτησε εκ νέου από το δικαστήριο την αποφυλάκιση του δημάρχου με περιοριστικά μέτρα, προσκομίζοντας την απόφαση του δικαστηρίου Αυλώνας η οποία τον αναγνωρίζει και επισήμως ως δήμαρχο Χιμάρας.

Όπως, όμως, φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει την αλβανική δικαιοσύνη πως δεν εγκυμονεί κίνδυνος ο κ. Μπελέρης να διαφύγει από τη χώρα.

Πηγή: himara.gr

#ΧΙΜΑΡΑ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΦΡΕΝΤΙ_ΜΠΕΛΕΡΗΣ #ΑΛΒΑΝΙΑ #ΦΥΛΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα