Πάολα: «Ο Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ σε πολλά – Ξενομπάτης ο Κασσελάκης»

Η Πάολα με δηλώσεις της τάσσεται στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου ενώ "δίκασε" τον Στέφανο Κασσελάκη χαρακτηρίζοντάς τον "ξενομπάτη". Τα όσα δ΄ήλωσε η τραγουδίστρια θα συζητηθούν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Πάολα με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της στην Αθήνα, δεν δίστασε να ταχθεί υπέρ του Αχιλλέα Μπέου και να υποστηρίξει ότι σε πολλές απόψεις του συγκλίνει

μαζί του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Πάολα κατά Κασσελάκη: “Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα”

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα. «Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;» είπε η Πάολα και πρόσθεσε:

Είμαι κατηγορηματικά αρνητική μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών

«Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις».

#ΠΑΟΛΑ #ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ΜΠΕΟΣ #ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάολα, Ο Μπέος, – Ξενομπάτης, Κασσελάκης,paola, o beos, – xenobatis, kasselakis