ΠΑΟΚ: Η Μπριζ δίνει 10 εκατομμύρια για Τζόλη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nieuwsblad.be», ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ και ήδη οι δύο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις.

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται η Κλαμπ Μπριζ, όπως αποκαλύπτουν βελγικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι το κόστος της πιθανής μεταγραφής

μπορεί να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

«Κάτω από άκρα μυστικότητα, η Κλαμπ στοχεύει σε έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας, Χρήστος Τζόλης, που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος με τον ΠΑΟΚ, με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 28 συμμετοχές» , αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η πιθανή απόκτηση του 18χρονου άσου μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Μπριζ θέλει να μειώσει το κόστος, εντάσσοντας στη συμφωνία τον Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος, που είναι δανεικός στον «Δικέφαλο» από την Μπριζ, μπορεί να μπει ως παράγοντας στις διαπραγματεύσεις, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Στην Ελλάδα ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις, γιατί περιμένει πολλά χρήματα από τον Τζόλη» καταλήγει το βέλγικο δημοσίευμα.

Πηγή: overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Μπριζ, Τζόλη,paok, briz, tzoli