Πανελλήνιες 2021: Ο «Πανωλεθρίας», οι παπαγάλοι και οι πιο cult στιγμές που έγραψαν ιστορία

Αξέχαστες στιγμές μας έχουν χαρίσει τα προηγούμενα χρόνια οι υποψήφιοι σε εξετάσεις. Λίγες ώρες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις 2021 ας θυμηθούμε τον «Πανωλεθρία», τους παπαγάλους και τις πιο cult στιγμές που έγραψαν ιστορία

Αύριο ξεκινούν οι πανελλήνιες 2021 με το μάθημα της έκθεσης. Η αγωνία των υποψηφίων βρίσκεται στο κόκκινο καθώς η πανδημία έβαλε πολλά εμπόδια στο διάβασμά τους και σε πολλούς

έχει δημιουργηθεί ανασφάλεια.

Ωστόσο, μέσα στις δεκαετίες «επικοί» υποψήφιοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στις Πανελλήνιες, αρχής γενομένης από τον υποψήφιο «Πανωλεθρία».

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος στις πανελλήνιες του 1997 δεν φαίνεται πως πήρε πολύ χαλαρά τα δύσκολα θέματα που είχαν πέσει, λέγοντας πως «τα θέματα της Ιστορίας ήταν για πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που γράφουν γρήγορα και γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει θραύση στο youtube με σχεδόν 700 χιλιάδες προβολές και προκαλεί άφθονο γέλιο σε όποιον το παρακολουθεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=Bl9r9dPU_MA}

«Τα θέματα ήταν εύκολα, εγώ δεν είχα πολυδιαβάσει, θα τα δηλώσω όλα στο μηχανογραφικό, αλλά δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας» λέει υποψήφιος στις πανελλήνιες 2016 σε σχολείο της επαρχίας. Μία ακόμα υποψηφιότητα για το βραβείο του πιο «χαλαρού» υποψήφιοι στις πανελλήνιες.

{https://www.youtube.com/watch?v=CBe2Q_plLDc}

Το Dnews θα μπορούσε να βρει το Τοπ10 αλλά δεν θέλει να σας κουράσει. Την τριάδα λοιπόν των κορυφαίων υποψηφίων θα κλείσει ο πιο cool μαθητής που εμφανίστηκε στην ιστορία των πανελληνίων. Το 2018 μαθητής σε δηλώσεις του έξω από το εξεταστικό κέντρο δηλώνει «αν διάβαζα θα πήγαινα καλύτερα, μέσα είμαστε χαλαρά με φραπεδάκι».

Στην ερώτηση αν για το επόμενο μάθημα είναι καλύτερα προετοιμασμένος… γονατίζει από το γέλιο λέγοντας «όχι» ενώ κάνει παράπονα γιατί δεν τους άφησαν νωρίτερα και έχασαν το «καφεδάκι».

{https://www.youtube.com/watch?v=-SqF15jzaBc}

Keywords
Τυχαία Θέματα