Πανελλήνιες 2021: Dnews και Μεθοδικό ξεκινούν με θέματα έκθεσης και Νεοελληνικής γλώσσας τις εξετάσεις σε προσομοίωση

Όπως και πέρυσι, έτσι και για τις Πανελλήνιες 2021, το Dnews και το φροντιστήριο Μεθοδικό σας δίνουν την ευκαιρία να μετρήσετε τις δυνάμεις σας με διαγωνίσματα προσομοίωσης και εξάσκησης.

Το Dnews στις περσινές πανελλήνιες εξετάσεις πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην χώρα μας, την προσομοίωση των Πανελληνίων εξετάσεων με διαγωνίσματα για όλα τα μαθήματα αλλά και τις απαντήσεις τους.

Σκοπός μας

σε συνεργασία των φροντιστηρίων Μεθοδικό και για τις Πανελλήνιες 2021, είναι να συμβάλουμε με κάθε πρόσφορο μέσο στην προετοιμασία των υποψηφίων.

Πραγματοποιούμε και φέτος, την καινοτομία που εισάγαμε στο ελληνικό διαδίκτυο με τις Πανελλήνιες εξετάσεις σε προσομοίωση, με τέστ και διαγωνίσματα σε όλα τα εξεταζόμενα κοινά μαθήματα.

Σήμερα την πρεμιέρα στις Πανελλήνιες 2021 σε προσομοίωση κάνει το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας με θέματα έκθεσης και ασκήσεις ώστε οι υποψήφιοι να εξασκηθούν σε αυτά. Στις προσεχείς  εξετάσεις οι υποψήφιοι θα συνεξεταστούν για δεύτερη χρονιά στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας (θα δοθούν τουλάχιστον τρία κείμενα, εκ των οποίων το ένα θα είναι ένα αδίδακτο λογοτεχνικό και τα υπόλοιπα μη λογοτεχνικά.

Τα θέματα έκθεσης και Νεοελληνικής Γλώσσας για τις Πανελλήνιες 2021 σε προσομοίωση

Αγαπητοί υποψήφιοι, τα Διαγωνίσματα που ακολουθούν δημιουργήθηκαν από την πολύπειρη ομάδα των καθηγητών του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ και είναι προσαρμοσμένα στον νέο τρόπο εξέτασης και στη φετινή μειωμένη ύλη. Απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές όλων των Πεδίων και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν εσάς και τους καθηγητές σας στις τελικές σας επαναλήψεις. Σε κάθε Διαγώνισμα παρατίθενται και ενδεικτικές απαντήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα χρονιά, ευχόμαστε από τα βάθη τις καρδιάς μας επιτυχία! 

Καλό Διάβασμα, 

Η ομάδα των καθηγητών του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ και του Dnews

Το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων

Στις 14 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία των Πανελλήνιων εξετάσεων για το 2021 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας στα Γενικά Λύκεια.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

 Για τους υποψήφιους των επαγγελματικών λυκείων οι εξετάσεις αρχίζουν στις 15 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021DNEWS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣΕΚΘΕΣΗΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2021ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΜΕΘΟΔΙΚΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα