Παλαιό Φάληρο: Οδηγός παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε πεζή

Οδηγός χτύπησε και τραυμάτισε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και την εγκατέλειψε στον δρόμο.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην οδό Πρωτέως στο Παλαιό Φάληρο, όπου βρέθηκε γυναικά στο δρόμο. Περίοικοι και δημοτικοί υπάλληλοι, που έτυχε να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, έσπευσαν κοντά της για βοήθεια.

Το περιστατικό

Δευτερόλεπτα πριν, ο οδηγός που την παρέσυρε και την τραυμάτισε εξαφανίστηκε, χωρίς να κοιτάξει αν η γυναίκα είναι καλά, αν πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αν χρειάζεται βοήθεια. Την ώρα που συνέβη το

ατύχημα, στο σημείο βρίσκονταν αρκετοί κάτοικοι που είδαν μπροστά τους το περιστατικό και τον οδηγό να εγκαταλείπει την τραυματισμένη γυναίκα. Τρεις εργαζόμενοι στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου έτρεξαν κοντά της προκειμένου να διαπιστώσουν πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί. Συνομίλησαν μαζί της και την βοήθησαν να συνέλθει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθεις, και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να καταγράψουν ένα ακόμη από τα -δυστυχώς- πολλά περιστατικά οδηγών που εγκαταλείπουν τραυματισμένους τους ανθρώπους που χτύπησαν στον δρόμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παλαιό Φάληρο, Οδηγός,palaio faliro, odigos