ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές των επιδομάτων του Σεπτεμβρίου – Οι επίσημες ημερομηνίες ανά περίπτωση

Πότε θα καταβληθούν το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ, οι συντάξεις, τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, όπως και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών και ενοικίου.

Ήδη από σήμερα Τετάρτη ξεκίνησαν οι πληρωμές για τα

επιδόματα Σεπτεμβρίου, ενώ αύριο καταβάλλεται το Επίδομα Παιδιού.

Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΚΕΑ, Επίδομα ενοικίου, Προνοιακά επιδόματα και επίδομα παιδιού όπως επίσημα τα ανακοινώθηκαν από τον οργανισμό.

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Σεπτεμβρίου καταβάλλονται ήδη σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα καταβάλλονται και οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Οκτωβρίου.

Αύριο, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου καταβάλλεται το Επίδομα Παιδιού  σε όλους όσοι υπέβαλλαν φέτος αίτηση Α21, έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική τους δήλωση και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα του 2018 το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1.

Η καταβολή αφορά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου και πραγματοποιείται μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος, με βάση το
εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα.

Μεθαύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου καταβάλλεται στους δικαιούχους το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – αφορά σε όσους οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Αυγούστου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Την ίδια μέρα πληρώνονται και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018. Θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και αφορούν το μήνα Σεπτέμβριο.

Το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Αυγούστου και αυτή έχει εγκριθεί.

Keywords
Αναζητήσεις
η παναγια του ποτσαεφ
Τυχαία Θέματα