Ολυμπιακός: «Τελικός» απέναντι σε Φενέρ με το βλέμμα στο ρεκόρ του Σπανούλη

Μετά τις ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση και υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε, στο πρώτο παιχνίδι της για το 2020. Στόχος είναι η νίκη, που θα βοηθήσει τους Πειραιώτες να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Κεμζούρα είχε αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί τις προηγούμενες μέρες, αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φώναξε παρών στην προπόνηση της Τετάρτης, εν αντιθέσει με τον Αντώνη Κόνιαρη, που παραμένει κλινήρης εξαιτίας φλεγμονής στο κάτω χείλος και η

συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες. Η ήττα από τη  Βαλένθια, έφερε ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία την τουρκική ομάδα, η οποία θα παραταχθεί στο φαληρικό στάδιο με πολλά προβλήματα. Οι Γιαν Βέσελι, Τζόφρι Λοβέρν, Αχμέτ Ντουβερίογλου τέθηκαν νοκ άουτ και έτσι μοναδικός ψηλός για την Φενέρ θα είναι ο Μάλκολμ Τόμας, που θα κάνει ντεμπούτο στην Euroleague.

Το παιχνίδι του ΣΕΦ δεν αποκλείεται να έχει και ιστορική σημασία, γιατί ο Σπανούλης απέχει μόλις 10 πόντους από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Όλεκς Λάτισεβς και Ρόμπερτ Βικλίτσκι.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 21:00 από το Novasports1. 

Keywords
Τυχαία Θέματα