Ολοκληρώθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Στο τραπέζι e- ΣΥΡΙΖΑ και Novartis

Γύρω από την ψηφιακή μετεξέλιξη του κόμματος και στο σκάνδαλο της Novartis περιστράφηκε η συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Αναφερόμενος στη δικογραφία που έχει μεταβιβαστεί στη Βουλή, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας,

κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση έκανε λόγο για κίνηση αποπροσανατολισμού και σκευωρία που πάει να στηθεί μέσω προανακριτικής.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκαλύψεις για Λοβέρδο επιβεβαιώνουν το φιάσκο της ΝΔ για Novartis

Συνέχισε λέγοντας "ότι η ΝΔ επιχειρεί με τη χθεσινή της κίνηση αφενός μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και μία νέα προσπάθεια παρέμβασης στη δικαιοσύνη, τη στιγμή που βρίσκεται υπό διερεύνηση η ουσία της υπόθεσης".

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση του κόμματος μετά τα βήματα της προηγούμενης Πολιτικής Γραμματείας.

Αναφέρθηκαν επίσης στην ψηφιακή πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών, το λεγόμενο e-ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Για τον λόγο αυτό θα συσταθεί κεντρική Οργανωτική Επιτροπή που θα αποτελείται από μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη προοδευτικής συμμαχίας.

Επικεφαλής στην επιτροπή προγράμματος θα είναι ο Γιώργος Σταθάκης ενώ θα ενεργοποιηθούν και στελέχη που δεν έχουν άλλες αρμοδιότητες (πρώην βουλευτές και υπουργοί).

Η καμπάνια εγγραφής νέων μελών θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Η Πολιτική διακήρυξη έχει αρχίσει να συγγράφεται ενώ θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στο τέλος του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα