Όλη η ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη σε ένα βίντεο

Τους υποψηφίους του παρουσιάζει σε ένα σύντομο βίντεο ο διεκδικητής του Δήμου Αθηναίων στις εκλογές 2019, Κώστας Μπακογιάννης.

«Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση της Αθήνας, όχι μόνο για τα προβλήματά της αλλά και για το μέλλον της, είναι να υπερβούμε τους εαυτούς μας, να απορρίψουμε το «εγώ» και να αναδείξουμε το «εμείς». Το κάνουμε πράξη με τους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Άνθρωποι αντίπαλων δημοτικών παρατάξεων, διαφορετικών

ιδεολογιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά, μαζί μας. Στο πλέον πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που το 60% των υποψηφίων λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς με δημότες που ζουν τα προβλήματα και αγωνιούν για την πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Από επτά δημοτικές κοινότητες που θα λειτουργούν ως επτά μικροί δήμοι. Για να αποκεντρώσουμε το Δήμο και να γίνουμε αποτελεσματικοί. Όλοι μαζί, πέρα από κόμματα, πάνω από ιδεολογίες, φτιάχνουμε μία δυνατή ομάδα για να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά».

Μάθετε αναλυτικά ποιοι είναι οι υποψήφιοι του Κώστα Μπακογιάννη ΕΔΩ.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα