Οι τελευταίες στιγμές του Σπύρου Φωκά: «Μού κούνησε το κεφάλι κι έφυγε» λέει η σύζυγός του Λίλιαν

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των τελευταίων στιγμών του Σπύρου Φωκά από τη σύζυγό του, Λίλιαν, λέγοντας ότι ο αείμνηστος ηθοποιός «έσβησε» μέσα στην αγκαλιά της

Η σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Φωκά τόνισε μιλώντας στο Mega ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί τελευταία και ο ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ.«Τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και έχει την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού», είπε

χαρακτηριστικά η Λίλιαν Φωκά.

Στη συνέχεια περιέγραψε τις στιγμές πριν το τέλος και τόνισε ότι πέθανε στην αγκαλιά της. «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο», είπε συντετριμμένη η Λίλιαν Φωκά.

«Πέρασα υπέροχα μαζί του»

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές της κοινής ζωής τους.

«Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου», ανέφερε.

Μπορεί ο ηθοποιός να έφυγε από τη ζωή, όμως η Λίλιαν Φωκά είπε ότι θα τον κρατά πάντα μέσα της σαν φυλαχτό. «Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», δήλωσε η γυναίκα του Σπύρου Φωκά.

Πολιτική κηδεία και αποτέφρωση

Την προσεχή Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Σπύρο Φωκά.

Η επιθυμία του Σπύρου Φωκά ήταν να αποτεφρωθεί η σωρός και έτσι μετά την πολιτική κηδεία που θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η σορός του θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα.

Την ανακοίνωση της οικογένειας του σπουδαίου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή χθες (10.11.2023) σε ηλικία 86 ετών, έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Η σορός του Σπύρου Φωκά θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 έως 14.00 το μεσημέρι.

{https://www.facebook.com/nikolizasnikolaos/posts/6915545785170364?ref=embed_post>}

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στον σύλλογο «Ελπίδα».

#ΣΠΥΡΟΣ_ΦΩΚΑΣ #ΠΕΘΑΝΕ #ΠΟΛΙΤΙΚΗ_ΚΗΔΕΙΑ #ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα