Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News

Οι πέντε σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας, όπως τις παρουσιάζει η συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Λοιμωξιολόγος ΕΟΔΥ για γρίπη - «Φέτος το εμβόλιο δεν ήταν πολύ καλό»: Η λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ, Έλενα Μαλτέζου, έδωσε εξηγήσεις για τον υψηλό ρυθμό αύξησης των νεκρών και των κρουσμάτων από την εποχική γρίπη στην Ελλάδα

το φετινό χειμώνα. «Φέτος το εμβόλιο δεν ήταν πολύ καλό. Δεν έχει πιάσει τα στελέχη που κυκλοφορούν. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάποιες περιόδους γρίπης γιατί δεν είναι ένα σταθερό νόσημα, δεν ξέρεις ποιος ιός θα κυκλοφορήσει».

Tον Μάρτιο η υποβολή αιτήσεων για τη νέα Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ στους Δήμους - Πώς θα γίνει η μοριοδότηση: Μέσα στον Μάρτιο θα βγει η νέα προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία των 36.500 ανέργων στους δήμους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News. Ειδικότερα θα υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση καθώς βρίσκονται στο στάδιο όπου συγκεντρώνονται όλα τα αιτήματα των δήμων για κάλυψη των ανοιχτών θέσεων εργασίας.

Δύο στους τρεις Έλληνες δεν έχουν ούτε 1.000 ευρώ στην άκρη - Το 13% ζει κάτω από το όριο φτώχειας: Ο ΣΕΒ παρουσίασε μία έρευνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, αξιοποιώντας στοιχεία από τον ΟΟΣΑ. Ένα υψηλό ποσοστό του πληθυσμού στην Ελλάδα (το 12,9%) έχει εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας (το 50% του διάμεσου εισοδήματος, που είναι το εισόδημα πάνω από το οποίο βρίσκεται το ανώτερο εισοδηματικά 50% του πληθυσμού).

ΟΠΕΚΑ - Το ΦΕΚ με όλες τις αλλαγές στα επιδόματα: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας «Επίδομα γέννησης και άλλες διατάξεις» που περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές στα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ αλλά και όσα πρέπει να ξέρετε για το επίδομα γέννας.

«Θερίζει» ο κοροναϊός: Στους 638 οι νεκροί, περισσότερα από 31.000 κρούσματα - Νέες αναχωρήσεις από Ουχάν: Ο αριθμός των νεκρών που προκαλεί ο νέος κοροναϊός αυξήθηκε σε 636 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου στην Κίνα, καθώς άλλοι 73 ασθενείς υπέκυψαν σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα