«Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο μαύρο, στο διχασμό και επιβράβευσαν μια κυβέρνηση συνεπή στα λόγια και τις πράξεις»

Στους τέσσερις μεγάλους στόχους που έχει θέσει η ΝΔ για την επόμενη τετραετία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλατεία Συντάγματος όπου ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ με τον Πρόεδρο του κόμματος να εκπέμπει μήνυμα ότι στις 25 αποφασίζουμε και ψηφίζουμε, στις 26 σηκώνουμε τα μανίκια και συνεχίζουμε να χτίζουμε τη νέα

Ελλάδα, τολμηρά, σταθερά, μόνο μπροστά.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι μεθαύριο μέσα στον φάκελο δεν θα υπάρχει μία λευκή επιταγή αλλά μία ισχυρή εντολή, ένα διαβατήριο για προκοπή, με σφραγίδα λαϊκή», ενώ κάλεσε τους πολίτες «για μία μέρα να φέρουμε έναν εκλογικό καύσωνα, να χτυπήσουμε σαρανταριά και βάλε στα ποσοστά μας».

Όπως είπε, πρώτος στόχος και αδιαπραγμάτευτος είναι οι καλύτερες αμοιβές, ενώ πρόσθεσε ότι από τις αρχές του 2024 θα έχουμε το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο το οποίο θα ενισχύσει κυρίως τα οικογενειακά επιδόματα, οι αυξήσεις στις συντάξεις θα συνεχιστούν, όπως και οι φοροελαφρύνσεις, το αφορολόγητο για οικογένειες με παιδιά θα αυξηθεί κατά 1.000 ευρώ και ο τελευταίος μνημονιακός φόρος, το τέλος επιτηδεύματος, σταδιακά θα καταργείται καθώς θα βελτιώνεται η φορολογική συμμόρφωση

Δεύτερος στόχος και προσωπικό του στοίχημα, όπως είπε, είναι η καλή και ποιοτική δημόσια και δωρεάν Υγεία, ενώ μεταξύ άλλων δεσμεύθηκε για πρόσληψη 10.000 νέων, πρόσθετων νοσηλευτών και γιατρών στο ΕΣΥ.

Ως τρίτο στόχο προσδιόρισε ένα πιο φιλικό και αποτελεσματικό κράτος, το οποίο θα ξεπερνά τις παθογένειες του παρελθόντος και ζήτησε να δοθεί η δύναμη να το αλλάξουμε δραστικά, ενώ τόνισε ότι όλες και όλοι θα αξιολογούνται και θα επιβραβεύονται οι καλοί. Παράλληλα επισήμανε ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η μεγάλη επανάσταση του ψηφιακού κράτους και στο τέλος της τετραετίας όλο το ελληνικό δημόσιο θα είναι πια ψηφιακό.

Τέταρτος στόχος είναι η ισχυρή Ελλάδα και όπως ανέφερε, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους ο φράχτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν. Όπως, είπε μέσα σε αυτό το χρόνο παραλαμβάνουμε τα υπόλοιπα αεροσκάφη Rafale που οποία αλλάζουν την ισορροπία στον αέρα, από το 2025 θα αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε τις νέες φρεγάτες Belhara και το 2028 θα ενταχθούν στην Πολεμική μας Αεροπορία τα υπερσύγχρονα F-35.

O Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο μαύρο, στην τοξικότητα, στο διχασμό και επιβράβευσαν τον προγραμματικό λόγο, τη σκληρή δουλειά, την πολιτική ευπρέπεια και κυρίως το αποτέλεσμα μίας κυβέρνησης που ήταν συνεπής στα λόγια και στις πράξεις.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ , στις 21 Μαΐου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επιβράβευσαν μία οικονομική πολιτική που μείωσε 50 φόρους, αύξησε το εισόδημα και τις συντάξεις και δημιούργησε 300.000 νέες θέσεις εργασίας και έκανε λόγο για μία κοινωνία που απέδειξε ότι μπορεί να προχωράει πιο γρήγορα από τα κόμματα, με ψηφοφόρους που δεν φυλακίζονται όπως άλλοτε σε ξεπερασμένα ιδεολογικά σύνορα και που χωρίς κομματικές ως παρωπίδες ξεπερνούν τις τεχνητές διαφορές.

Υπογράμμισε εξάλλου πως δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα, δεν είναι τα άλλα κόμματα και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ήδη τη θέση του σε ένα χθες στο οποίο οι Έλληνες έχουν γυρίσει την πλάτη. Όπως ανέφερε, το πιο ηχηρό μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ της τοξικότητας και του λαϊκισμού το έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη της 21ης Μαΐου και θα το ξαναστείλουν μεθαύριο.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΣΥΝΤΑΓΜΑ #ΑΘΗΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα